ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ Europa

[slide-anything id="72511"]
8 Μαΐου 2024

Newskamatero | Ειδήσεις και τελευταία νέα

Ειδήσεις και τελευταία νέα από την Ελλάδα και ολον τον κόσμο Ειδήσεις τώρα στο Newskamatero

Στα γήπεδα και με F4 στο ΟΑΚΑ ο πρωταθλητής στο βόλεϊ!

1 min read

Δεν πέρασαν τελικά οι πιέσεις του Ολυμπιακού και των «δορυφόρων» του για την κατάκτηση ενός ακόμα πρωταθλήματος στα χαρτιά, με τον τίτλο να κρίνεται σε F4 στο ΟΑΚΑ  

Σε Final-4 που θα διεξαχθεί στο ΟΑΚΑ στα τέλη Ιουνίου με αρχές Ιουλίου θα κριθεί η κατάκτηση του τροπαίου της Volley League ανδρών όπως αποφάσισε η ΕΣΑΠ στην τηλεδιάσκεψη που είχε σήμερα.

Συγκεκριμένα παρά τις πιέσεις των ανθρώπων του Ολυμπιακού και των «δορυυφόρων» του για ακόμα ένα πρωτάθλημα στα χαρτιά δεν κατάφερε να συμπληρώσει το 80% που απαιτούταν και τελικά πέρασε με ψήφους 9-1 η λύση που έριξε ο Παναθηναϊκός βλέποντας την αρμόδια αρχή να βρίσκεται σε αδιέξοδο.

Οι ΟΦΗ, Ηρακλής, Κηφισιά, Φοίνικας Σύρου, Εθνικός Αλεξανδρούπολης και Παμβοχαικός πρότειναν πρωταθλητές τους «ερυθρόλευκους». ΠΑΟΚ και Παναθηναϊκός είπαν όχι και τελικά η ψήφος που έκρινε το πρωτάθλημα δόθηκε από την Ελπίδα Αμπελοκήπων που ψήφισε λευκό και με το 7-2-1 δεν συμπληρώθηκε το απαιτούμενο 80% για τίτλο στα χαρτιά.

Θυμίζουμε ότι οι πρώτες τέσσερις ομάδες στη βαθμολογία, κι ενώ απέμεναν δύο αγωνιστικές για το τέλος της κανονικής περιόδου είναι ο Ολυμπιακός, ο ΠΑΟΚ, ο Παναθηναϊκός και ο Φοίνικας Σύρου.

Δημοσίευση στα Social Media

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.