ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ Europa

[slide-anything id="72511"]
28 Απριλίου 2024

Newskamatero | Ειδήσεις και τελευταία νέα

Ειδήσεις και τελευταία νέα από την Ελλάδα και ολον τον κόσμο Ειδήσεις τώρα στο Newskamatero

Στα χέρια των Κυπρίων δύο Ιρανοί – Ύποπτοι για σχέδια επιθέσεων κατά ισραηλινών

1 min read

Στα χέρια των κυπριακών αρχών βρίσκονται δύο Ιρανοί, οι οποίοι ανακρίνονται για τον σχεδιασμό επιθέσεων εναντίον Ισραηλινών πολιτών που ζουν στη Κύπρο. Τα δύο άτομα πιστεύεται πως βρίσκονταν στα αρχικά στάδια της συλλογής πληροφοριών για πιθανούς ισραηλινούς στόχους.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με δημοσίευμα της Καθημερινής Κύπρου, οι δύο Ιρανοί βρίσκονταν σε επαφή με ένα από τα πρόσωπα που συνδέονται με τους Φρουρούς της Επανάστασης. Η αστυνομία έχει ήδη προχωρήσει στην διαδικασία απέλασης τους, ενώ ένας ανώτερος Κύπριος αξιωματούχος αρνήθηκε να σχολιάσει όλα όσα έχουν γίνει, επικαλούμενος την πολιτική σε θέματα που αφορούν την εθνική ασφάλεια.

Σημειώνεται δε ότι ο πρωθυπουργός του Ισραήλ, Μπενιαμίν Νετανιάχου, δήλωσε ότι τον περασμένο Ιούνιο απετράπη μια ιρανική επίθεση εναντίον ισραηλινών στόχων στην Κύπρο. Με την σειρά της, η Τεχεράνη αρνήθηκε ότι βρίσκεται πίσω από οποιοδήποτε υποτιθέμενο σχέδιο επίθεσης εναντίον Ισραηλινών στην Κύπρο.

«Δεν υπάρχει ασφαλές μέρος στη Γάζα»

Ο εκπρόσωπος του υπουργείου Υγείας στη Γάζα, Ασράφ Αλ-Κούντρα δήλωσε ότι δεν «υπάρχει ασφαλές μέρος πουθενά στη Λωρίδα», ενώ η πείνα θερίζει, όπως σημειώνει το Παγκόσμιο Επισιτιστικό Πρόγραμμα.

Αραβικές χώρες, ανάμεσά τους και το Κατάρ, ζητούν από τις ΗΠΑ να πιέσουν το Ισραήλ για κατάπαυση του πυρός μέχρι το Ραμαζάνι μετά τη νέα αποτυχία για ψήφισμα για εκεχειρία στο Συμβούλιο Ασφαλείας του ΟΗΕ.

Δημοσίευση στα Social Media

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.