ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ Europa

[slide-anything id="72511"]
28 Απριλίου 2024

Newskamatero | Ειδήσεις και τελευταία νέα

Ειδήσεις και τελευταία νέα από την Ελλάδα και ολον τον κόσμο Ειδήσεις τώρα στο Newskamatero

Οικογενειακή τραγωδία στην Κύπρο: Παππούς, γιαγιά και δύο εγγόνια σκοτώθηκαν σε τροχαίο στην Λεμεσό

1 min read

Οικογενειακή τραγωδία σημάδεψε την έλευση της νέας χρονιάς στην Κύπρο. Μισή ώρα μετά τα μεσάνυχτα σημειώθηκε τροχαίο δυστύχημα στον δρόμο Λεμεσού-Πλατρών.

Σύμφωνα με το CyprusTimes, αγροτικό όχημα το οποίο είχε βόρεια κατεύθυνση στην οδό Γιάννου Κρανιδιώτη, κάτω από συνθήκες που διερευνώνται συγκρούστηκε με μικρό κόκκινο όχημα που κινείτο με νότια κατεύθυνση στον ίδιο δρόμο και επιχειρούσε στροφή προς τα δεξιά στην οδό Αγίας Αναστασίας. Η σύγκρουση των δύο οχημάτων ήταν σφοδρή.

Παππούς, γιαγιά και δύο εγγόνια τα θύματα

Τραγικός απολογισμός του τροχαίου, τέσσερις νεκροί. Μέλη μιας οικογένειας που ξεκληρίστηκε σε μια στιγμή. Συγκεκριμένα στο κόκκινο όχημα επέβαιναν παππούς και γιαγιά με τα δύο εγγόνια τους. Οδηγός ήταν μία 27χρονη από τη Λεμεσό, συνοδηγός ο 73χρονος παππούς της, ενώ στα πίσω καθίσματα επέβαιναν η 74χρονη γιαγιά της και ο 17χρονος αδελφός της.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες της Τροχαίας Λεμεσού, οι παππούδες βρίσκονταν στην οικία των εγγονιών για την αλλαγή του χρόνου και το μοιραίο δυστύχημα συνέβη όταν τα εγγόνια τους μετέφεραν πίσω στο σπίτι τους.

τροχαίο Κύπρος

«Η συγκεκριμένη συμβολή ελέγχεται από φώτα τροχαίας και οι ακριβείς συνθήκες κάτω από τις οποίες συνέβη το τροχαίο διερευνώνται. Υπάρχει κάποια μαρτυρία η οποία αξιολογείται. Όσον αφορά τα θύματα, στο ένα ιδιωτικό όχημα επέβαιναν τέσσερα άτομα τα οποία απεγκλωβίστηκαν από την Πυροσβεστική Υπηρεσία. Μεταφέρθηκαν στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού όπου διαπιστώθηκε δυστυχώς ο θάνατος τους» δήλωσε ο Υπεύθυνος της Τροχαίας Λεμεσού, Μάριος Χαραλάμπους.

Στο αγροτικό όχημα που ενεπλάκη στο τροχαίο επέβαινε ένα ζευγάρι από τη Συρία, που τραυματίστηκε από τη σύγκρουση και νοσηλεύεται στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού, πιο ελαφρά ο οδηγός και με κατάγματα αυχένα, στέρνου και πλευρών η συνοδηγός.

«Ο οδηγός του διπλοκάμπινου υποβλήθηκε σε έλεγχο αλκοόλης με μηδενική ένδειξη» δήλωσε ο κύριος Χαραλάμπους.

Δημοσίευση στα Social Media

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.