ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ Europa

[slide-anything id="72511"]
26 Απριλίου 2024

Newskamatero | Ειδήσεις και τελευταία νέα

Ειδήσεις και τελευταία νέα από την Ελλάδα και ολον τον κόσμο Ειδήσεις τώρα στο Newskamatero

Στα 2.000 ευρώ αποτιμά τη ζωή των Ελλήνων η κυβέρνηση! – Σε lockdown η Αττική και την Τετάρτη – Ανακοινώσεις στις 11:00

1 min read

Με 2.000 ευρώ αποτιμά τη ζωή των Ελλήνων η κυβέρνηση του Κυριάκου Μητσοτάκη, καθώς έπειτα από σύσκεψη που είχε ο πρωθυπουργός με τα στελέχη της Πολιτικής Προστασίας αποφασίστηκε ότι αυτό είναι το ποσό που θα ζητήσει το κράτος για την αδιανόητη ταλαιπωρία των οδηγών. 

Την ώρα που χιλιάδες πολίτες έμειναν εγκλωβισμένοι στην παγωνιά για περίπου ένα 24ωρο και στο διαδίκτυο κυκλοφορούν εικόνες με μωρά να κλαίνε, ενώ υπάρχουν και πληροφορίες για άτομο που έπαθε εγκεφαλικό, η κυβέρνηση θέλει να σταματήσει την οργή των πολιτών δίνοντας ένα ποσό της τάξης των 2.000 ευρώ. 

Άλλωστε η κυβέρνηση του Κυριάκου Μητσοτάκη έχει αποδείξει ότι βλέπει τους πολίτες σαν έναν αριθμό και τους αντιμετωπίζει είτε με επιδόματα, είτε με τιμωρίες. Τους δίνει 150 ευρώ για να εμβολιαστούν, τους παίρνει 100 ευρώ εάν δεν εμβολιαστούν και άλλες παρόμοιες ενέργειες. 

Με 10 εκατομμύρια ευρώ (γιατί θα πάρουν από 2.000 ευρώ οι περίπου 5.000 πολίτες που έμειναν εγκλωβισμένοι) ούτε γάτα, ούτε ζημιά! Αυτές είναι οι ευθύνες που θα απέδιδε η κυβέρνηση στην Αττική Οδό; 

Και τι θα γίνει με τους πολίτες που εγκλωβίστηκαν στη Μεσογείων, στην Κατεχάκη ή σε άλλον κεντρικό δρόμο της Αθήνας; 

Ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης προήδρευσε σε σύσκεψη στην οποία μετείχαν ο υπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας Κώστας Σκρέκας, ο υπουργός Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας Χρήστος Στυλιανίδης, οι υπουργοί Επικρατείας Γιώργος Γεραπετρίτης και Άκης Σκέρτσος, ο υφυπουργός Προστασίας του Πολίτη Λευτέρης Οικονόμου, ο υφυπουργός παρά τω Πρωθυπουργώ και κυβερνητικός εκπρόσωπος Γιάννης Οικονόμου, ο Γενικός Γραμματέας του πρωθυπουργού Γρηγόρης Δημητριάδης και ο Διευθύνων Σύμβουλος του ΔΕΔΔΗΕ Αναστάσιος Μάνος.

Στη σύσκεψη έγινε αποτίμηση της κατάστασης και ελήφθησαν αποφάσεις για την αντιμετώπιση των προβλημάτων που συνεχίζουν να υπάρχουν από την κακοκαιρία.

Σχετικές ενημερώσεις και ανακοινώσεις θα γίνουν από τον υπουργό Προστασίας του Πολίτη Χρήστο Στυλιανίδη στις 11.00 και από τον Υπουργό Περιβάλλοντος και Ενέργειας Κώστα Σκρέκα στις 11.30.

Δημοσίευση στα Social Media

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.