Σμαραγδένια νερά στους καταρράκτες του Σκρα στο Κιλκίς

Newskamatero
Μαγευτικές εικόνες στην καρδιά του Πάικου – Δείτε τις φωτογραφίες
 
 
Είναι μάλλον από τους άγνωστους καταρράκτες της Ελλάδας, η εμπειρία της επίσκεψης εκεί όμως μένει αξέχαστη.

Οι… 

 
καταρράκτες Σκρα με τα σμαραγδένια νερά βρίσκονται στο Κιλκίς, σε μικρή απόσταση από το ομώνυμο ιστορικό χωριό και το χωριό Κούπα. Η πεζοπορική διαδρομή για να φτάσει κανείς στους καταρράκτες ξεκινά από ένα πλάτωμα στον δρόμο μετά το Σκρα και προς το χωριό Κούπα. Εναλλακτικά, από την πλατεία της Αξιούπολης μπορεί ο επισκέπτης να ακολουθήσει τον δρόμο για Φανό.
 
Το πετρόχτιστο κατηφορικό μονοπάτι οδηγεί τα βήματα του επισκέπτη στο ρέμα Κοτζά-Ντερέ και σε ένα συναρπαστικό σκηνικό: Φύση που οργιάζει, πλατάνια εντυπωσιακά και λίγο μετά, η πανδαισία των καταρρακτών.
 
Σε μικρή απόσταση είναι και η «γαλάζια λίμνη» του Κιλκίς, με την απαράμιλλη ομορφιά της. Οι εικόνες είναι μαγευτικές, με τα κρυστάλλινα νερά να ανανεώνονται χάρη σε ακόμα έναν μικρό καταρράκτη και να σαγηνεύουν με την κρυστάλλινη όψη τους.

 

 

 

newsbeast.gr

Δημοσίευση στα Social Media

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Next Post

ΕΙΔΑΝ ΦΩΣ και ΜΠΗΚΑΝ! Προκαλούν ΚΑΙ τα Αλβαναριά για τους δυο Έλληνες στρατιωτικούς

Δραματικές στιγμές ζουν οι δύο Έλληνες στρατιωτικοί που συνελήφθησαν την Πέμπτη, 01.03.2018, στα σύνορα Ελλάδας και Τουρκίας στον Έβρο. Θεωρείται εξαιρετικά πιθανό ο Ερντογάν να επιχειρήσει να παρέμβει στην υπόθεση, ανεβάζοντας την αγωνία… στο κόκκινο, ειδικά εφόσον υπάρχει και η «εκκρεμότητα» των οκτώ τούρκων στρατιωτικών που βρίσκονται στη χώρα μας. Μια […]