ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ Europa

11 Μάι 2021

Newskamatero | Ειδήσεις και τελευταία νέα

Ειδήσεις και τελευταία νέα από την Ελλάδα και ολον τον κόσμο Ειδήσεις τώρα στο Newskamatero

ΕΙΔΑΝ ΦΩΣ και ΜΠΗΚΑΝ! Προκαλούν ΚΑΙ τα Αλβαναριά για τους δυο Έλληνες στρατιωτικούς

1 min read

Δραματικές στιγμές ζουν οι δύο Έλληνες στρατιωτικοί που συνελήφθησαν την Πέμπτη, 01.03.2018, στα σύνορα Ελλάδας και Τουρκίας στον Έβρο. Θεωρείται εξαιρετικά πιθανό ο Ερντογάν να επιχειρήσει να παρέμβει στην υπόθεση, ανεβάζοντας την αγωνία… στο κόκκινο, ειδικά εφόσον υπάρχει και η «εκκρεμότητα» των οκτώ τούρκων στρατιωτικών που βρίσκονται στη χώρα μας.

Μια «εκκρεμότητα» την οποία τα τουρκικά ΜΜΕ επιμελώς… υπενθυμίζουν στα σχετικά τους δημοσιεύματα.

Θα τραβήξει ο «σουλτάνος» το σχοινί και θα ζητήσει ανταλλαγή, βάζοντας στο ίδιο… καζάνι δύο εντελώς διαφορετικές υποθέσεις; Θα δείξει. Μέχρι τότε, πάντως, ενδιαφέρον παρουσιάζει μια άλλη πτυχή από… άλλους γείτονες.

Είδαν… φως και μπήκαν οι Αλβανοί!
Κι ενώ το διπλωματικό και στρατιωτικό θρίλερ βρίσκεται σε εξέλιξη, αλβανική ιστοσελίδα με ένα υποβολιμαίο δημοσίευμα επιχειρεί να ρίξει νερό στο μύλο της προπαγάνδας των Τιράνων.

Διαδοχικά και ύποπτα δημοσιεύματα αλβανικής ιστοσελίδας επιχειρούν να δημιουργήσουν κλίμα παρουσιάζοντας ως αλβανοκρατούμενον τον Ελληνικό Στρατό στον Έβρο

Αρχικά υποστηρίζει ότι ένας από τους δυο συλληφθέντες είναι αλβανικής καταγωγής. Δεν μένει, όμως, εκεί. Με προφανή στόχευση τη δημιουργία κλίματος επεκτείνει τις υποτιθέμενες πληροφορίες. Και υποστηρίζει: «Φαίνεται απίστευτο, αλλά οι Αλβανοί είναι εκείνοι που προστατεύουν τους Έλληνες από τον τουρκικό κίνδυνο«.

Στο ίδιο δημοσίευμα στοχοποιείται ο υπουργός Εθνικής Άμυνας, κ. Πάνος Κάμμενος. Ο οποίος όπως αναφέρεται είναι επικεφαλής ενός εθνικιστικού κόμματος που ευθύνεται για την επιδείνωση της μεταχείρισής τους. Αλλά και για το γεγονός ότι έχει αυξηθεί το ποσοστό των, αλβανικής καταγωγής, στρατευσίμων που υπηρετούν στα σύνορα με την Τουρκία.

Στα χέρια του Ερντογάν οι Έλληνες στρατιωτικοί
Τη Δευτέρα (05.03.2018) θα δικαστούν από το δικαστήριο στην Αδριανούπολη οι Άγγελος Μητρετώδης και ο Δημήτρης Κούκλατζης. Ωστόσο, φαίνεται πως δεν είναι τυχαία η συγκεκριμένη μέρα.

Και αυτό γιατί την Δευτέρα επιστρέφει στην Τουρκία από την Αφρική, ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν και κανείς δεν αποκλείει με δική του παρέμβαση οι εξελίξεις να πάρουν κάποια άλλη τροπή.

Μάλιστα, από πολλούς δεν θεωρείται τυχαίο ότι κατά τη διάρκεια της επικοινωνίας που είχε ο αρχηγός ΓΕΕΘΑ Ευάγγελος Αποστολάκης με τον Τούρκο ομόλογό του, Χουλουσί Ακάρ, ο Ερντογάν ήταν εκεί και ενημερώθηκε αμέσως.

Δημοσίευση στα Social Media

Αφήστε μια απάντηση