ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ Europa

26 Σεπτεμβρίου 2023

Newskamatero | Ειδήσεις και τελευταία νέα

Ειδήσεις και τελευταία νέα από την Ελλάδα και ολον τον κόσμο Ειδήσεις τώρα στο Newskamatero

Σεπόλια: Απίστευτος ισχυρισμός του 42χρονου παιδοβιαστή – «Εκείνη με προκαλούσε»

1 min read


Χωρίς καμία ντροπή, ο 42χρονος κατηγορούμενος ισχυρίστηκε στους αστυνομικούς πως η 12χρονη ήταν εκείνη που τον προκαλούσε και πως τον πίεζε να βρεθούν.

«Μία ημέρα με πήρε τηλέφωνο από ένα ψιλικατζίδικο και μου είπε να συναντηθούμε και μόλις της είπα «δεν θέλω» και να σταματήσει, με εκβίασε και μου είπε ότι θα πάει στην Αστυνομία γιατί είναι ανήλικη», υποστηρίζει Ο Γιάννης Σοφιανίδης.

«Μολονότι ήξερες ότι ήταν ανήλικη, τη βίασες περισσότερες από 1 φορές» λέει το κατηγορητήριο του προφυλακισμένου Σοφιανίδη, ο οποίος μάλιστα τόλμησε να υποστηρίξει πως το παιδί έκτης δημοτικού τα έκανε όλα με την συναίνεση του.

Το κατηγορητήριο για τον Ι. Σοφιανίδη

Από τον Απρίλιο έως τον Αύγουστο του 2022, συνευρέθηκες ερωτικά περισσότερες από μία φορές με την ανήλικη της οποίας την ηλικία γνώριζες όπως και ότι ήταν θύμα εμπορίας ανθρώπων, ήτοι την παρέδιδε σε εσένα ο Ηλίας Μίχος.

Στην απολογία του ο Γιάννης Σοφιανίδης διατείνεται πως τον Ηλία Μίχο δεν τον γνωρίζει και πως τα χρήματα που έδινε κάθε φορά στη 12χρονη τα έπαιρνε η μητέρα της.

«Συναντηθήκαμε στο μετρό στα Σεπόλια και εκεί μου είπε να της δώσω τα 50 ευρώ, να τα πάει πρώτα στη μαμά της και να γυρίσει πίσω. Μόλις γύρισε την ρώτησα τι είπες στην μάνα σου για τα χρήματα και μου λέει «είπα ότι φροντίζω μια θεία». Μου είχε πει ότι έχει ανάγκη τα χρήματα γιατί τα είχε πάρει κρυφά από την μητέρα της και έπρεπε να της τα επιστρέψει», υποστηρίζει ο 42χρονος.

«Την μπλόκαρα αλλά με έβρισκε»

Μετά τον πρώτο βιασμό, ο Γιάννης Σοφιανίδης ισχυρίζεται πως μπλόκαρε τον αριθμό της. Εκείνη όμως τον κάλεσε από ένα σταθερό και έτσι αποφάσισε να προχωρήσει και στη δεύτερη πράξη της φρίκης.

«Μετά ξεμπλοκάρισα το κινητό για να την πάρω τηλέφωνο, την συναντάω πάλι της δίνω πάλι 50 ευρώ και μου είπε ότι θα πήγαινε να δώσει τα χρήματα στην μάνα της και θα έρθει. Όπως και έκανε», αναφέρει ο Γιάννης Σοφιανίδης.

Χτίζοντας το άλλοθι του, ο Γιάννης Σοφιανίδης είπε πως και μετά τον δεύτερο βιασμό την μπλόκαρε. Ως δια μαγείας όμως, βρέθηκε μετά από μερικές μέρες να την περιμένει και πάλι στο γνωστό σκοτεινό στενό των Σεπολίων.

«Μετά από αυτό την μπλόκαρα και στα δύο νούμερα που είχα στο σταθερό και στο δικό της. Μετά από κάποιο καιρό περίπου στον Αύγουστο, με πήρε τηλέφωνο από ένα άλλο κινητό και μου είπε ότι θέλει να βρεθούμε.

»Πήγα εκεί που βρισκόμασταν, δεν τη βρήκα και μετά την πήρα τηλέφωνο και μου είπε να πάω πιο κάτω και την βρήκα με κάποιον άλλον. Μου ζήτησε 30 ευρώ, της τα έδωσα και μετά δεν γύρισε», υποστήριξε ο Γιάννης Σοφιανίδης.

Της είχε μιλήσει για τα παιδιά του

Είναι σοκαριστικό πως ο 42χρονος άνδρας χωρίς καμία ενοχή είχε πει στη 12χρονη πως μία από τις 3 κόρες του έχει την ίδια ηλικία με εκείνην.

«Θυμάμαι ότι ερχόταν με το μαύρο αμάξι του ή με το φορτηγάκι της δουλειάς του. Έχει τρεις κόρες, μία μάλιστα πρέπει να είναι κοντά στην ηλικία μου. Με αυτόν τον άντρα έχω συναντηθεί τις περισσότερες φορές από όλους τους άλλους. Είναι και ο τελευταίος άνδρας με τον οποίο πήγα» αναφέρει η 12χρονη.

Σύζυγος, πατέρας και οικογενειάρχης ο οποίος όμως δεν μπορούσε να βάλει φρένο στις αρρωστημένες ορέξεις του. Ο τελευταίος βιασμός τελέστηκε λίγο πριν φύγει η μικρή για Λευκάδα με το ραντεβού μάλιστα παρ’ ολίγον να κλειστεί μπροστά στην σύζυγο και το παιδί του.

«Ενώ ήμουν με τη γυναίκα και με την μεγαλύτερη κόρη μου στο αυτοκίνητο και γυρνάγαμε από σουβλάκια, χτύπησε το τηλέφωνο και ήταν πάλι αυτή και μου είπε να βρεθούμε. Εγώ κάπως τα μπάλωσα εκείνη την στιγμή μπροστά στη γυναίκα μου και την επόμενη ημέρα την πήρα τηλέφωνο και βρεθήκαμε άλλη μια φορά.

»Της έδωσα πάλι 50 ευρώ, τα οποία έδωσε στην μητέρα της και κάναμε τα ίδια. Μετά την μπλόκαρα στο κινητό και δεν την ξαναείδα» ανέφερε ο 42χρονος κατηγορούμενος.

Ο Γιάννης Σοφιανίδης εκτός από τις σεξουαλικές πράξεις παραδέχτηκε πως είχε λάβει από την 12χρονη και γυμνές φωτογραφίες της.

Δημοσίευση στα Social Media

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.