ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ Europa

30 Σεπτεμβρίου 2023

Newskamatero | Ειδήσεις και τελευταία νέα

Ειδήσεις και τελευταία νέα από την Ελλάδα και ολον τον κόσμο Ειδήσεις τώρα στο Newskamatero

Ρωσικά μη επανδρωμένα drone έπληξαν το λιμάνι και το αεροδρόμιο της Οδησσού Κατέστρεψαν μεγάλη αποθήκη με δυτικά οπλικά συστήματα

1 min read

Ρωσικά μη επανδρωμένα αεροσκάφη έπληξαν το λιμάνι και το αεροδρόμιο της Οδησσού, στη Μαύρη Θάλασσα, προκαλώντας πολλές ζημιές, όπως ανακοίνωσαν σήμερα οι τοπικές αρχές.

«Ο εχθρός έπληξε την Οδησσό και την περιφέρειά της με UAVs», ανέφερε η τοπική διοίκηση μέσω Facebook. «Υπάρχουν ζημιές», πρόσθεσε, χωρίς να δώσει περισσότερες λεπτομέρειες.

Ο επικεφαλής της στρατιωτικής διοίκησης της περιφέρειας της Οδησσού Γιούρι Κρουκ ανέφερε, σύμφωνα με την ανακοίνωση, πως ενεργοποιήθηκε η ουκρανική αντιαεροπορική άμυνα και προειδοποίησε εναντίον πιθανού δεύτερου κύματος επιθέσεων.

Συνολικά η πόλη χτυπήθηκε από 15 drone καμικάζι. Οι Ουκρανοί ισχυρίζονται ότι κατέρριψαν τα 11 και τα υπόλοιπα τέσσερα έπληξαν στόχους στο λιμάνι και στο αεροδρόμιο της Οδησσού.

Ρωσικές αναφορές λένε πως ο στόχος που επλήγη ήταν αποθήκη με δυτικά οπλικά συστήματα η οποία ήταν καμουφλαρισμένη μέσα σε αποθήκη σιτηρών.

Δημοσίευση στα Social Media

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.