ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ Europa

29 Μαρτίου 2023

Newskamatero | Ειδήσεις και τελευταία νέα

Ειδήσεις και τελευταία νέα από την Ελλάδα και ολον τον κόσμο Ειδήσεις τώρα στο Newskamatero

Ρωσικά drones εντόπισαν μεγάλο φορτίο όπλων του Ισλαμικού Κράτους στη Συρία

1 min read

Ρωσικά drones που συνδράμουν στις επιχειρήσεις του στρατού της κυβέρνησης της Συρίας, εντόπισαν μεγάλο φορτίο όπλων της τρομοκρατικής οργάνωσης Ισλαμικό Κράτος.

Τα κυβερνητικά στρατεύματα της Συρίας εντόπισαν ένα μεγάλο φορτίο με όπλα, που χρησιμοποιούνται από το Ισλαμικό Κράτος, στις νότιες επαρχίες Χομς και Ντέιρ εζ-Ζορ, με τη βοήθεια του ρωσικού στρατού.

Συγκεκριμένα, όπως δήλωσε σε δημοσιογράφους εκπρόσωπος της ομάδας Ρωσικών Ένοπλων Δυνάμεων στη Συρία, το φορτίο όπλων των τρομοκρατών εντοπίστηκε με τη βοήθεια ρωσικών drones των Ρωσικών Αεροδιαστημικών Δυνάμεων.

«Ως αποτέλεσμα των επιχειρήσεων αναγνώρισης και αναζήτησης των συριακών κυβερνητικών δυνάμεων με την υποστήριξη μη επανδρωμένων εναέριων οχημάτων (drones) των ρωσικών αεροδιαστημικών δυνάμεων στην περιοχή στα ανατολικά της επαρχίας Χομς, ανακαλύφθηκε το φορτίο όπλων, τα οποία χρησιμοποίησαν οι μαχητές του Ισλαμικού Κράτους, ώστε να διεξάγουν τρομοκρατικές δραστηριότητες στις επαρχίες Χομς και Ντέιρ εζ-Ζορ» δήλωσε ο εκπρόσωπος.

Όπως συμπλήρωσε ο εκπρόσωπος των ρωσικών στρατιωτικών δυνάμεων: «Τέσσερις τρομοκράτες σε δύο φορτηγά με βαριά πολυβόλα, που ανακαλύφθηκαν κοντά στο φορτίο και προφανώς φρουρούσαν, σκοτώθηκαν κατά τη διάρκεια της επιχείρησης».

Σπούτνικ

Δημοσίευση στα Social Media

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.