ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ Europa

16 Μαΐου 2021

Newskamatero | Ειδήσεις και τελευταία νέα

Ειδήσεις και τελευταία νέα από την Ελλάδα και ολον τον κόσμο Ειδήσεις τώρα στο Newskamatero

Ρωσία: «Ξεκινήσαμε την παραγωγή των τουρκικών S-400» – Δεν υποχωρεί η Άγκυρα παρά τις απειλές για κυρώσεις (βίντεο)

1 min read

Ξεκίνησε η παραγωγή των αντιαεροπορικών συστημάτων S-400 που προορίζονται για την Τουρκία. Αυτό ανέφερε ο Aleksandr Miheyev πρόεδρος της Rosoboroneksport.

Μιλώντας στο Sputnik ο Miheyev ανέφερε πως η παραγωγή των τουρκικών S-400 ξεκίνησε και η Ρωσία θα τηρήσει στο ακέραιο τις υποχρεώσεις της.

«Ξεκινήσαμε την υλοποίηση του συμβολαίου με την Τουρκία. Η παραγωγή ξεκίνησε. Υπάρχουν ακόμη κάποιες διαδικασίες αλλά όλα έχουν συζητηθεί. Θα τηρήσουμε τις υποχρεώσεις μας στο ακέραιο» δήλωσε τα αφεντικό της Rosoboroneksport..Όλα αυτά τη στιγμή που ο Wess Mitchell βοηθός υπουργός εξωτερικών των ΗΠΑ είχε απειλήσει ευθέως την Τουρκία ότι θα υποστεί κυρώσεις που ενδέχεται να επηρεάσουν και το πρόγραμμα του F-35 εάν προχωρήσει στην προμήθεια των ρωσικών συστημάτων.

Έτσι φαίνεται πως για την ώρα η Τουρκία δεν δείχνει καμία διάθεση υπαναχώρησης από την παραγγελία των ρωσικών συστημάτων, οπότε μοιραία η επόμενη κίνηση επαφίεται στις ΗΠΑ και κατά πόσο θα προχωρήσουν στην υλοποίηση των απειλών τους.Δημοσίευση στα Social Media

Αφήστε μια απάντηση