ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ Europa

12 Απρίλιος 2021

Newskamatero | Ειδήσεις και τελευταία νέα

Ειδήσεις και τελευταία νέα από την Ελλάδα και ολον τον κόσμο Ειδήσεις τώρα στο Newskamatero

Ρεσιτάλ παράνοιας από τον Μπάιντεν, υβρίζει και απειλεί τον Πούτιν!

1 min read

Σε ένα ρεσιτάλ παραφροσύνης επιδόθηκε ο νέος Πρόεδρος των ΗΠΑ Τζο Μπάιντεν, σε συνέντευξη του σήμερα στο ABC News.
Ο αμερικανός πρόεδρος κατηγόρησε την Ρωσία για εμπλοκή στις αμερικανικές εκλογές του 2020, επαναλαμβάνοντας το ίδιο μύθευμα το οποίο η δημοκρατική είχαν χρησιμοποιήσει και το 2016, προκειμένου να δικαιολογήσουν την ήττα τους από τον Τραμπ. Μύθευμα που φυσικά κατέπεσε στα αμερικανικά δικαστήρια.

Η επιλογή του όμως να χαρακτηρίσει τον Πούτιν δολοφόνο, ξεπερνά τα όρια. Και φτάνει ένα βήμα πριν να ανοίξει την πόρτα του φρενοκομείου.

Σύμφωνα μάλιστα με νεότερες πληροφορίες από την Αμερική, ο Μπάιντεν επιβάλει σκληρές κυρώσεις κατά της Ρωσίας με καθολική απαγόρευση εισαγωγής η προμήθειας όπλων από και προς την χώρα. Γεγονός που αναμένεται να επηρεάσει και την Τουρκία, καθώς πλέον κάθε προμήθεια της από το ρωσικό οπλοστάσιο, θα θεωρείται παραβίαση των κυρώσεων. Είναι το μόνο θετικό από όλη την ιστορία.

Κορυφαίος διεθνολόγος όμως είπε στο newsbreak.gr πως η επίθεση αυτή του Μπάιντεν στον Πούτιν προσωπικά αλλά και την Ρωσία, συνιστά εκβιασμό για να μην δοθούν στοιχεία εις βάρος του γιου του, Χάντερ, για την εμπλοκή του σε μεγάλο σκάνδαλο στην Ουκρανία.

Αυτό περιπλέκει ακόμα πιο πολύ τα πράγματα. Διότι έχει αποδειχθεί πως οι δημοκρατικοί δεν διστάζουν να ξεκινήσουν ακόμα και πόλεμο προκειμένου να καλύψουν προσωπικά τους σκάνδαλα. Όπως είδαμε περίτρανα να κάνει ο Μπιλ Κλίντον κατά της Σερβίας, εκβιαζόμενος από το σκάνδαλο Λεβίνσκι.

Η σημερινή συνέντευξη πάντως του Μπάιντεν, δείχνει πραγματικά έναν άνθρωπο εκτός ελέγχου. Έναν άνθρωπο εκτός ελέγχου, που έχει στα χέρια του πυρηνικό οπλοστάσιο και κωδικούς. Αυτό που κάποιοι καταλόγιζαν στον Τραμπ δηλαδή, ας ελπίσουμε να μην το δούμε με τον Μπάιντεν.

Δημοσίευση στα Social Media