ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ Europa

17 Απρίλιος 2021

Newskamatero | Ειδήσεις και τελευταία νέα

Ειδήσεις και τελευταία νέα από την Ελλάδα και ολον τον κόσμο Ειδήσεις τώρα στο Newskamatero

Δημοσκόπηση : 67% των πολιτών υπέρ της αγοράς Sputnik-V και κινεζικού εμβολίου

1 min read

Nέα μεγάλη δημοσκόπηση για λογαριασμό του Open ΤV από την ALCO αναφορικά με τους εμβολιασμούς, τη διαχείριση της πανδημίας και το σχεδιασμό της κυβέρνησης

Τα συμπεράσματα της νέας μεγάλης δημοσκόπησης της ALCO για το OPEN με για τον μήνα Μάρτιο παρουσιάστηκαν στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων. Η μεγάλη δημοσκόπηση του κεντρικού δελτίου Ειδήσεων του OPEN, που διαμορφώθηκε και από ερωτήματα πολιτών, πραγματοποιήθηκε από τις 12 έως τις 17 Mαρτίου 2021 από την ALCO και μεταδόθηκε την Παρασκευή 19/03/2021.

Τι πιστεύουν οι πολίτες για το ρωσικό εμβόλιο Sputnik V αλλά και το εμβόλιο της Κίνας; Είναι ικανοποιημένοι από την κυβέρνηση για το σχεδιασμό και την υλοποίηση του προγράμματος εμβολιασμών; Πώς κρίνουν τη διαχείριση της πανδημίας από την κυβέρνηση, τα περιστατικά αστυνομικής βίας αλλά την άποψη της κυβέρνησης ότι ο ΣΥΡΙΖΑ βρίσκεται πίσω από τις διαδηλώσεις; Ποιον θεωρεί καταλληλότερο πρωθυπουργό;

Σύμφωνα με τα ευρήματα της δημοσκόπησης, περίπου 7 στους 10 Έλληνες υποστηρίζουν ότι η Ελλάδα θα έπρεπε να αγοράσει εμβόλια και από Ρωσία και από Κίνα, κάνοντας διμερείς συμφωνίες όπως άλλες ευρωπαϊκές χώρες. Παράλληλα, σε ποσοστό 51% οι πολίτες δηλώνουν ικανοποιημένοι από το εμβολιαστικό πρόγραμμα, ενώ το 49% εμφανίζεται δυσαρεστημένο από τα μέτρα της κυβέρνησης για την αντιμετώπιση της πανδημίας.

δημοσκόπηση πραγματοποιήθηκε σε δείγμα 1.000 ατόμων, μέσω τηλεφωνικών συνεντεύξεων, σε ολόκληρη τη χώρα. Το στατιστικό σφάλμα της δημοσκόπησης είναι +- 3,1%, ενώ το διάστημα βεβαιότητας είναι 95%. Ο χρόνος που διενεργήθηκε η δημοσκόπηση ήταν στο διάστημα 12-17 Μαρτίου, ενώ τα άτομα που ρωτήθηκαν ήταν 17 ετών και άνω.

Δείτε αναλυτικά στις παρακάτω κάρτες τα συμπεράσματα της δημοσκόπησης:

Τι πιστεύουν οι πολίτες για τα εμβόλια της Ρωσίας και της Κίνας

alco_01.png

Ικανοποίηση των πολιτών από τον σχεδιασμό της κυβέρνησης για τον εμβολιασμό

alco_02.png

Ικανοποίηση των πολιτών από τα μέτρα της κυβέρνησης για την αντιμετώπιση της πανδημίας

alco_03.png

Βρίσκεται ο ΣΥΡΙΖΑ πίσω από τις διαδηλώσεις;

alco_04.png

Τι πιστεύουν οι πολίτες για τα περιστατικά αστυνομικής βίας

alco_05.png

Η γνώμη των πολιτών για το έργο των αρμόδιων στη μάχη κατά της πανδημίας

alco_06.png

Ποιον εμπιστεύονται ως πρωθυπουργό οι πολίτες

alco_08.png

Πώς καταγράφεται η πρόθεση ψήφου των πολιτών;

alco_09_a.png
alco_09_b.png
alco_00_tautothta.png

Δημοσίευση στα Social Media