ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ Europa

[slide-anything id="72511"]
26 Απριλίου 2024

Newskamatero | Ειδήσεις και τελευταία νέα

Ειδήσεις και τελευταία νέα από την Ελλάδα και ολον τον κόσμο Ειδήσεις τώρα στο Newskamatero

Πράσινο φως από την κυβέρνηση Μητσοτάκη για περισσότερους λαθρομετανάστες και… περισσότερα χρήματα!

1 min read

Νέο σύμφωνο μετανάστευσης από την Ευρωπαϊκή Ένωση μέσα στον χρόνο!

Μέσα στο δεύτερο εξάμηνο του 2020 η Ευρωπαϊκή Ένωση πρόκειται να αποκτήσει ένα νέο σύμφωνο μετανάστευσης και ασύλου. Δυστυχώς, τα όσα θα αφορούν την Ελλάδα, στο σύμφωνο αυτό, πρόκειται όχι μόνο να παγιώσουν την ήδη υπάρχουσα κατάσταση με τα εκατομμύρια τους λαθρομετανάστες, αλλά να ανοίξουν και τις πύλες της χώρας και για άλλους λαθρομετανάστες! Καμία πρόβλεψη δεν υπάρχει είτε για επιστροφή τους στις χώρες προελεύσεώς τους, πράγμα που πρακτικά δεν λειτουργεί, ούτε βέβαια να μοιραστεί το πρόβλημα η Ευρωπαϊκή Ένωση και οι χώρες της.

Χαρακτηριστικό είναι αυτό που έγραψε σε άρθρο του ο Ι.Κ. Πρετεντέρης, ο οποίος εκφράζει τώρα τον Μητσοτάκη όπως στο παρελθόν εξέφραζε τον Σημίτη. Έγραψε λοιπόν ο Πρετεντέρης για το νέο ευρωπαϊκό σύμφωνο μετανάστευσης: 

“Στο πλαίσιο των σχετικών διαβουλεύσεων, ο αρμόδιος αναπληρωτής υπουργός Γ. Κουμουτσάκος, απέστειλε επιστολή στην Ευρωπαϊκή Επιτροπή με τις ελληνικές απόψεις. Η επιτολή απευθύνεται στον αντιπρόεδρο της Επιτροπής Μ. Σχοινά και στην αρμόδια Επίτροπο Γιόχανσον. Η κυβέρνηση προτείνει να περιληφθεί στο νέο σύμφωνο μια “ρήτρα έκτακτης ανάγκης”, η οποία να ενεργοποιείται σε περίπτωση ενδεχόμενης έκτακτης κατάστασης ή μεταναστευτικής κρίσης”.

Τι σημαίνει “ΡΗΤΡΑ”; Σημαίνει χρήμα και μόνον χρήμα, σημαίνει ότι αν αρχίσουν να έρχονται και πάλι εκατοντάδες χιλιάδες λαθρομετανάστες η Ελλάδα ζητάει ευρώ και όχι να πηγαίνουν στην Ευρώπη ή να γυρίζουν σε Ασία και Αφρική!

Χαρακτηριστικό είναι ότι την ελληνική πρόταση υπογράφουν μόνον δύο χώρες, η Βουλγαρία και η Κύπρος όλοι οι άλλοι λένε ΟΧΙ! 

Δημοσίευση στα Social Media

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.