ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ Europa

[slide-anything id="72511"]
17 Μαΐου 2024

Newskamatero | Ειδήσεις και τελευταία νέα

Ειδήσεις και τελευταία νέα από την Ελλάδα και ολον τον κόσμο Ειδήσεις τώρα στο Newskamatero

Πόλεμος στην Ουκρανία: Φόβοι για χτύπημα στο κονβόι των Ελλήνων πολιτών από τη Μαριούπολη

1 min read

Η επιχείρηση εκκένωσης από τη Μαριούπολη στην Ουκρανία βρίσκεται σε εξέλιξη, με την πομπή αυτοκινήτων που μεταφέρει τους 82 Έλληνες πολίτες να έχει περάσει ήδη από τον πρώτο σταθμό ελέγχου και δύο ώρες μετά να συναντά τον δεύτερο.

Ο στόχος είναι να μετακινηθεί με τη μεγαλύτερη δυνατή ασφάλεια το κονβόι προς τα σύνορα της Ουκρανίας με τη Μολδαβία, όπου θα υπάρχει κλιμάκιο της πρεσβείας Βουκουρεστίου υπό την πρέσβη Σοφία Γραμματά για να παράσχει στους Έλληνες πολίτες κάθε δυνατή αρωγή.

Πληροφορίες λένε πως 21 είναι τα αυτοκίνητα που μεταφέρουν 82 Έλληνες πολίτες, ομογενείς αλλά και αποστολές ελληνικών μέσων ενημέρωσης, ωστόσο σήμανε συναγερμός καθώς υπάρχουν προειδοποιήσεις πως μπορεί ο ρωσικός στρατός να χτυπήσει το ελληνικό κονβόι από τη Μαριούπολη, ώστε να κατηγορήσουν τους Ουκρανούς, που μάχονται στην περιοχή!

Σύμφωνα με όσα αναφέρει ο Κώστας Ονισένκο, δημοσιογράφος και ανταποκριτής στο Κίεβο, αυτή η πληροφορία μεταδίδεται από ουκρανικά κανάλια telegram, που λαμβάνουν πληροφορίες από υπηρεσίες ασφαλείας. «Στόχος είναι να κατηγορηθεί το Αζόφ και να μειωθεί η μαζικότητα της υποστήριξης στην Ουκρανία» είπε χαρακτηριστικά.

Δημοσίευση στα Social Media

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.