ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ Europa

[slide-anything id="72511"]
26 Απριλίου 2024

Newskamatero | Ειδήσεις και τελευταία νέα

Ειδήσεις και τελευταία νέα από την Ελλάδα και ολον τον κόσμο Ειδήσεις τώρα στο Newskamatero

Ποινή φυλάκισης δύο ετών για την 43χρονη που έφτυσε αστυνομικούς, επειδή της έκοψαν πρόστιμο για μη χρήση μάσκας

1 min read

Η κατηγορούμενη ούτε εμφανίστηκε στο δικαστήριο, ούτε εκπροσωπήθηκε από κάποιον δικηγόρο

Ποινή φυλάκισης δύο ετών, με τριετή αναστολή, επιβλήθηκε στην 43χρονη γυναίκα στη Θεσσαλονίκη, η οποία, όταν αστυνομικοί «τόλμησαν» να την σταματήσουν, για να της κόψουν πρόστιμο επειδή δεν φορούσε προστατευτική μάσκα, όχι μόνο τούς εξύβρισε τούς απείλησε, αλλά δεν δίστασε ακόμη και να τους φτύσει… κατάμουτρα!

Η… οξύθυμη κατηγορούμενη, που δεν εμφανίστηκε στο δικαστήριο και δεν εκπροσωπήθηκε από δικηγόρο, καταδικάστηκε από το Τριμελές Πλημμελειοδικείο Θεσσαλονίκης, καθώς κρίθηκε ενοχή για παραβίαση μέτρων αποτροπής μετάδοσης μολυσματικών ασθενειών, εξύβριση, απειλή, κ.ά. Στην κατάθεσή του, ο μάρτυρας αστυνομικός περιέγραψε το περιστατικό: «Μας έλεγε ότι μόλις βγήκε από τη φυλακή και δεν φοβάται κανέναν. Δεν φαινόταν να έχει πάρει ουσίες και να αντιμετωπίζει ψυχολογικά προβλήματα. Ήξερε τι έκανε».

Κατά την αγόρευσή της, η εισαγγελέας της έδρας πρότεινε να κηρυχθεί ένοχη, σύμφωνα με το κατηγορητήριο, για όλα τα αδικήματα που της αποδόθηκαν. Το δικαστήριο υιοθέτησε την εισαγγελική πρόταση και την καταδίκασε με την παραπάνω ποινή φυλάκισης.

Δημοσίευση στα Social Media

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.