ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ Europa

[slide-anything id="72511"]
2 Μαΐου 2024

Newskamatero | Ειδήσεις και τελευταία νέα

Ειδήσεις και τελευταία νέα από την Ελλάδα και ολον τον κόσμο Ειδήσεις τώρα στο Newskamatero

Παρουσία ΥΕΘΑ η αλλαγή διοίκησης 1η Στρατιάς – Συνάντηση με τον Περιφερειάρχη Θεσσαλίας [pics]

1 min read

Παρουσία του ΥΕΘΑ έγινε σήμερα η αλλαγή διοίκησης στην 1η Στρατιά του Στρατού Ξηράς, ενώ ο Νίκος Παναγιωτόπουλος πραγματοποίησε συνάντηση με τον Περιφερειάρχη Θεσσαλίας για να συζητήσουν ζητήματα αμοιβαίου ενδιαφέροντος, μετά τους καταστροφικούς σεισμούς στην Ελασσόνα.

Ο Υπουργός Εθνικής Αμύνης παρακολούθησε σήμερα Πέμπτη 11 Μαρτίου 2021 την τελετή παραδόσεως – παραλαβής καθηκόντων του απερχομένου Διοικητού της 1ης Στρατιάς/EU-OHQ Στρατηγού Βασίλειου Παπαδόπουλου στον νέο Διοικητή Αντιστράτηγο Πέτρο Δεμέστιχα, στο Στρατόπεδο «ΠΛΑΣΤΗΡΑ» της Λάρισας.

Τον Υπουργό συνόδευαν ο Αρχηγός ΓΕΕΘΑ Στρατηγός Κωνσταντίνος Φλώρος και ο Αρχηγός ΓΕΣ Αντιστράτηγος Χαράλαμπος Λαλούσης. Η τελετή πραγματοποιήθηκε με ιδιαίτερα περιορισμένο αριθμό προσκεκλημένων λόγω των μέτρων για την προστασία από το στέλεχος κορωνοϊού “Covid-19”.

Ο ΥΕΘΑ Νίκος Παναγιωτόπουλος μετέβη μαζί με τον Αρχηγό ΓΕΕΘΑ στην έδρα της Περιφέρειας Θεσσαλίας, όπου συναντήθηκε με τον Περιφερειάρχη κ. Κωνσταντίνο Αγοραστό.

Εκεί πραγματοποιήθηκε ενδελεχής ενημέρωση για επιχειρησιακά θέματα που αφορούν στον συντονισμό της καταστάσεως στους καταυλισμούς όπου φιλοξενούνται οι σεισμόπληκτοι του Τυρνάβου και της Ελασσόνας, καθώς και τη συνδρομή των Ενόπλων Δυνάμεων.

Δημοσίευση στα Social Media

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.