Τρ. Οκτ 27th, 2020

Newskamatero | Ειδήσεις και τελευταία νέα

Ειδήσεις και τελευταία νέα από την Ελλάδα και ολον τον κόσμο Ειδήσεις τώρα στο Newskamatero

Παγκόσμια πρωτοτυπία: Αυτόφωρο για τους αρνητές της μάσκας, ακόμα και για δημοσιεύματα στο διαδίκτυο!

1 min read

Σε μια πρωτοφανή παγκοσμίως «παρέμβαση» προχώρησε σήμερα κάποιος εισαγγελέας του Αρείου Πάγου, ονόματι Βασίλης Πλιώτας, προφανώς κατόπιν υπόδειξης του ζαβού δικτατορίσκου Μητσοτάκη!

Πιο συγκεκριμένα, ο εισαγγελέας της χούντας απαίτησε από τους εισαγγελείς Εφετών και Πρωτοδικών της Μπανανίας Μητσοτακιστάν, να οδηγούνται στο αυτόφωρο τα μέλη του «κινήματος κατά της μάσκας», ακόμη και για δημοσιεύματα στο διαδίκτυο ή στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης,  καθώς διαπράττουν το… έγκλημα της «διέγερσης σε ανυπακοή»!!!

Και κατά των… εγκληματιών αυτών, επαπειλείται ποινή «φυλάκισης έως ένα έτος ή χρηματική ποινή».

Είναι προφανές, ότι ο ζαβός δικτατορίσκος και η ληστοσυμμορία του τρέμουν το Κίνημα κατά των μασκών, γιατί φοβούνται πως μπορεί να μετεξελιχθεί σε Κίνημα Αγανακτισμένων και να τον γκρεμίσει από την εξουσία! 

Αλλά, αυτό που φοβάται τόσο πολύ, θα’ ρθει η ώρα που θα το βρει μπροστά του! Γι’ αυτό, ας κανονίσει από τώρα να έχει “stand by” τα ελικόπτερα, για να την κοπανήσει, αυτός κι όλο του το σόι! Αν προλάβει…

(ΥΓ) 1: Ουδεμία αντίδραση σ’ αυτή την καθαρά αντιδημοκρατική και αντισυνταγματική «παρέμβαση», από τα κόμματα του «συνταγματικού τόξου». Αναμενόμενο… 

Δημοσίευση στα Social Media

Copyright © All rights reserved. | Newskamatero by Newskamatero.