ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ Europa

27 Μαρτίου 2023

Newskamatero | Ειδήσεις και τελευταία νέα

Ειδήσεις και τελευταία νέα από την Ελλάδα και ολον τον κόσμο Ειδήσεις τώρα στο Newskamatero

Οριστικό: Την Δευτέρα 10 Ιουνίου ο Τσίπρας στον Παυλόπουλο για να ζητήσει πρόωρες εκλογές

1 min read

«Την άλλη Δευτέρα θα πάει ο πρωθυπουργός στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας», τόνισε ο γραμματέας του ΣΥΡΙΖΑ, Πάνος Σκουρλέτης

Στο ερώτημα, πάντως, αν θα γίνουν εκλογές τον Ιούλιο, ο κ. Σκουρλέτης απάντησε ότι δεν έχει αλλάξει κάτι στα σχέδια του Αλέξη Τσίπρα.

Σχετικά με τις πληροφορίες που έφτασαν το πρωί της Κυριακής στα δημοσιογραφικά γραφεία ότι υπάρχει το ενδεχόμενο οι εθνικές εκλογές να γίνουν τον Σεπτέμβριο, ο κ. Σκουρλέτης απάντησε αρχικά ότι δεν γνωρίζει κάτι και στη συνέχεια πρόσθεσε: «Αυτά τα σενάρια διακινήθηκαν από τη Νέα Δημοκρατία».

Μιλώντας στο Open, ο κ. Σκουρλέτης επισήμανε ότι η θέση που εξέφρασε σήμερα η πρόεδρος του ΚΙΝΑΛ είναι οξύμωρη, ενώ αναφερόμενος στον Ευάγγελο Βενιζέλο, είπε ότι «ήταν μεγάλο εμπόδιο με αυτά που εξέφραζε»= και πρόσθεσε: «Το ΚΙΝΑΛ τα τελευταία χρόνια κινήθηκε μονομέτωπα απέναντι στον ΣΥΡΙΖΑ. Και ενώ θα έπρεπε, μετά την καθοδική του πορεία, να αναστοχαστεί, δεν αιτιολόγησε μία διακριτότητα απέναντι στη Νέα Δημοκρατία. Ποιο είναι το οξύμωρο; Ότι η Φώφη Γεννηματά σήμερα, επανέλαβε τα περί στρατηγικής ήττας του ΣΥΡΙΖΑ, ενώ αντικατέστησε αυτόν που υιοθέτησε αυτή την στρατηγική».

Όταν ρωτήθηκε συγκεκριμένα για το τι σημαίνει για τον ΣΥΡΙΖΑ η αποχώρηση Βενιζέλου, τον οποίο έχουν αποκαλέσει και βαρίδι, ο κ. Σκουρλέτης απάντησε: «Ήταν μεγάλο εμπόδιο με αυτά που εξέφραζε. Οι απόψεις του ήταν εμπόδιο. Μένει να το αντιληφθεί και η κυρία Γεννηματά».

Απαντώντας για τα περιθώρια συνεργασίας ΚΙΝΑΛ-ΣΥΡΙΖΑ, είπε: «Πρέπει να υπάρχουν προγραμματικές συγκλίσεις για να υπάρχουν συνεργασίες».

Δημοσίευση στα Social Media

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.