ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ Europa

2 Απριλίου 2023

Newskamatero | Ειδήσεις και τελευταία νέα

Ειδήσεις και τελευταία νέα από την Ελλάδα και ολον τον κόσμο Ειδήσεις τώρα στο Newskamatero

«Έξαλλος ο Αλέξης Τσίπρας – Έσπαγε καρέκλες και τραπέζια»

1 min read

Έναν Αλέξη Τσίπρα σε έξαλλη κατάσταση είδαν το βράδυ της περασμένης Κυριακής στο Μαξίμου και στην Κουμουνδούρου που βρέθηκε από νωρίς, όσοι ήταν κοντά στον πρωθυπουργό.

Η επιβεβαίωση του εκλογικού «Βατερλώ» έπεσε σαν κεραυνός εν αιθρία στο πρωθυπουργικό περιβάλλον, καθώς κανείς δεν περίμενε μια διαφορά που ξεπέρασε τις 9 ποσοστιαίες μονάδες.

Όπως αποκαλύπτει ο «Βηματοδότης», η κατάσταση στο Μαξίμου ήταν τραγική.

Συγκεκριμένα γράφει:

«Το βράδυ της περασμένης Κυριακής ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας σοκαρισμένος και βαθύτατα εκνευρισμένος από το εκλογικό αποτέλεσμα έχασε την αυτοκυριαρχία του…

Όσοι τον είδαν είχαν να λένε ότι η συμπεριφορά του ήταν σχεδόν ανάρμοστη. Την πλήρωσαν κάτι τραπέζια και κάτι καρέκλες.

Στην Κουμουνδούρου όλα αυτά. Κατά μία εκδοχή αυτή ήταν η αιτία που καθυστέρησε, έως τα μεσάνυχτα, να κάνει δηλώσεις για το εκλογικό αποτέλεσμα».

Η ίδια πηγή αναφέρει ότι υπήρξαν εκρήξεις οργής και στο Μέγαρο Μαξίμου, όταν τα πρώτα κύματα των αποτελεσμάτων από τα exit polls, έδειχναν μεγάλη ήττα για τον ΣΥΡΙΖΑ, σίγουρα πάνω από 6 – 7 μονάδες.

Αυτές οι εκρήξεις οργής μετατράπηκαν σε λίγη ώρα σε απογοήτευση και κατήφεια καθώς το αποτέλεσμα ήταν απίστευτο και πέρασαν αρκετές ώρες για να το χωνέψουν.

Κάποιοι στην Κουμουνδούρου μίλησαν ακόμη και για «αχάριστους πολίτες» που δεν κατάλαβαν ότι… έρχεται ο Μητσοτάκης και θα σαρώσει τα πάντα.

Κάποιοι άλλοι μάλιστα άρχισαν να ρίχνουν ο ένας ευθύνες στον άλλον. Και για το γεγονός ότι δεν δόθηκαν οι σωστές πληροφορίες στο Μαξίμου για τις τάσεις στην κοινωνία αλλά και γιατί δεν μπόρεσαν να καταγράψουν τη ζημιά που προκάλεσε το Μακεδονικό και η αλαζονεία και απρεπής συμπεριφορά ορισμένων στελεχών.

Δημοσίευση στα Social Media

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.