ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ Europa

[slide-anything id="72511"]
26 Απριλίου 2024

Newskamatero | Ειδήσεις και τελευταία νέα

Ειδήσεις και τελευταία νέα από την Ελλάδα και ολον τον κόσμο Ειδήσεις τώρα στο Newskamatero

Ολυμπιακός: Η ώρα της επιστροφής έφτασε για τον Φορτούνη – Η αποστολή για το ντέρμπι με την ΑΕΚ

1 min read

Ο Ολυμπιακός ολοκλήρωσε την προετοιμασία του για το ντέρμπι με την ΑΕΚ, με τον Κώστα Φορτούνη να επιστρέφει σε αποστολή των «ερυθρόλευκων»

Η ώρα του Κώστα Φορτούνη να επιστρέψει σε αποστολή του Ολυμπιακού έφτασε, με τον Έλληνα άσο να είναι στις επιλογές του Πέδρο Μαρτίνς για το ντέρμπι με την ΑΕΚ στο Φάληρο. Μετά από 283 ημέρες ο Έλληνας άσος είναι στις επιλογές του Πορτογάλου και όλα δείχνουν ότι θα πάρει χρόνο συμμετοχής στο ντέρμπι με την ΑΕΚ.

Η ενημέρωση:

Από 27 ποδοσφαιριστές αποτελείται η αποστολή του Ολυμπιακού για την εντός έδρας αναμέτρηση με την ΑΕΚ, η οποία θα διεξαχθεί την Κυριακή (20:00, Novasports Prime) στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής των Playoffs.

Ο κ. Πέδρο Μαρτίνς γύμνασε τους ποδοσφαιριστές του το απόγευμα του Σαββάτου στο Αθλητικό Κέντρο του Ρέντη και στη συνέχεια ανακοίνωσε την αποστολή.

Αναλυτικά η αποστολή: Βατσλίκ, Κρίστινσον, Καραργύρης, Λαλά, Ανδρούτσος, Ο. Μπα, Μανωλάς, Παπασταθόπουλος, Παπαδόπουλος, Σισέ, Ρέαμπτσιουκ, Εμβιλά, Κανέ, Μπουχαλάκης, Κούντε, Μ. Καμαρά, Φαντιγκά, Α. Καμαρά, Καρβάλιο, Βαλμπουενά, Βρουσάι, Ονιεκουρού, Λόπες, Μασούρας, Φορτούνης, Τικίνιο, Ελ Αραμπί.

Δημοσίευση στα Social Media

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.