ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ Europa

[slide-anything id="72511"]
19 Απριλίου 2024

Newskamatero | Ειδήσεις και τελευταία νέα

Ειδήσεις και τελευταία νέα από την Ελλάδα και ολον τον κόσμο Ειδήσεις τώρα στο Newskamatero

Θεσσαλονίκη: Συνελήφθη 17χρονος για οπαδική βία – ΒΙΝΤΕΟ

1 min read

Θεσσαλονίκη οπαδική βία: Προβληματισμό προκαλούν στις αρχές τα αλλεπάλληλα περιστατικά οπαδικής βίας με την αστυνομία να προχωρά σε ακόμη μία σύλληψη στη συμπρωτεύουσα, με δράστη έναν 17χρονο που υπό την απειλή βίας, άρπαξε από άλλον ανήλικο τη ζακέτα του επειδή έφερε το έμβλημα αθλητικής ομάδας.

Θεσσαλονίκη οπαδική βία: Σύλληψη του ανήλικου δράστη 

Συγκεκριμένα οι αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Πυλαίας – Χορτιάτη, συνέλαβαν έναν 17χρονο, στο πλαίσιο της διερεύνησης της που αφορά στην κλοπή ζακέτας από έτερο ανήλικο.

Ειδικότερα, όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, βραδινές ώρες της Παρασκευής (01-04-2022) σε περιοχή της Πυλαίας, ο συλληφθείς προσέγγισε ανήλικο ημεδαπό και με την απειλή χρήσης σωματικής βίας, του αφαίρεσε ζακέτα η οποία έφερε έμβλημα αθλητικής ομάδας.

Πρωινές ώρες του Σαββάτου (02-04-2022) στο πλαίσιο οργανωμένης επιχείρησης, αστυνομικοί της επιληφθείσας Υπηρεσίας, εντόπισαν και συνέλαβαν τον 17χρονο, ενώ η αφαιρεθείσα ζακέτα που κατείχε ο συλληφθείς, αποδόθηκε στον ιδιοκτήτη της.

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Θεσσαλονίκης.

Θεσσαλονίκη οπαδική βία: Αντίστοιχο περιστατικό και στην Τούμπα – Έγιναν προσαγωγές

Ένα ακόμη περιστατικό οπαδικής βίας σημειώθηκε πριν από λίγο στην περιοχή της Άνω Τούμπας στη Θεσσαλονίκη, όταν ανήλικος περίπου 16-17 χρόνων δέχθηκε προπηλακισμό από τρία άτομα διότι φορούσε ζακέτα του Άρη, την οποία και του αφαίρεσαν και στη συνέχεια τράπηκαν σε φυγή.

Σύμφωνα μάλιστα με πληροφορίες, οι αρχές που κατέφθασαν στο σημείο προχώρησαν σε τρεις προσαρμογές ατόμων.

Δημοσίευση στα Social Media

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.