ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ Europa

14 Μαΐου 2021

Newskamatero | Ειδήσεις και τελευταία νέα

Ειδήσεις και τελευταία νέα από την Ελλάδα και ολον τον κόσμο Ειδήσεις τώρα στο Newskamatero

Όλο το κυβερνητικό σχέδιο για την «επαναλειτουργία» κλαμπ και πιστών: «Τελειώνουν» τα μαγαζιά πριν καν ανοίξουν!

1 min read

«Τέλος» στον «λουλουδοπόλεμο», αποστάσεις δύο μέτρων (!) στα τραπέζια, παρέες μέχρι τέσσερα άτομα!

Το πώς θα λειτουργήσουν – εάν και εφόσον ανοίξουν – οι νυχτερινοί χώροι με ζωντανή μουσική ή τα μεγάλα κλαμπ, «βασανίζει» πολύ κόσμο, αφού απασχολούν δεκάδες χιλιάδες εργαζόμενους και επιχειρηματίες

Η εποχή του κορωνοϊού, επιτάσσει τα νυχτερινά κέντρα χωρίς πίστα ΄ή με πίστα έτσι ώστε να μη δημιουργείται συνωστισμός από θαμώνες που χορεύουν, ο ένας δίπλα στον άλλον!

Γελοιότητες; Απόλυτα!

Αλλά αυτό θέλει να το επιβάλλει η κυβέρνηση που δεν είναι και τόσο φιλική – όπως φάνηκε από τα πρώτα βήματά της με την απαγόρευση του καπνίσματος- προς την κορυφαία «βιομηχανία» της χώρας, την νυχτερινή διασκέδαση.

Βάσει των κυβερνητικών σχεδιασμών… θα πρέπει να ξεχάσουμε και τα λουλούδια (!) στις μεγάλες πίστες, καθώς «περνούν από πολλά χέρια και σίγουρα μπορεί να αποτελούν εστία μόλυνσης από τον ιό».

Η απόλυτη ανοησία! Μεγάλες πίστες χωρίς λουλούδια δεν στέκονται οικονομικά. Δεν στέκονται από τα 150-400 ευρώ (ανάλογα με το όνομα του κέντρου) της μπουκάλας, ανά τέσσερα άτομα.

Επιπλέον

  • Θα πρέπει τα τραπέζια να έχουν απόσταση μεταξύ τους δύο μέτρα
  • Στο κάθε τραπέζι, θα μπορούν να κάθονται μέχρι τέσσερα άτομα
  • Η είσοδος θα επιτρέπεται μόνο με κράτηση
  • Μπαρ δεν θα υπάρχουν ούτε σε ανοιχτά μαγαζιά

Υπάρχει περίπτωση να ισχύσουν αυτά; Αποκλείεται! Εδώ με το ζόρι ίσχυσε, όπου ίσχυσε και για όσο ίσχυσε, η απαγόρευση καπνίσματος.

Το μόνο που θα καταφέρουν αυτές οι ανοησίες είναι να δημιουργήσουν νέες γενιές παραβατών και νέα χρέη από πρόστιμα στις εταιρείες εστίασης.

Το άλλο, που θα καταφέρουν είναι χιλιάδες άνεργοι εργαζόμενοι, καθώς οι επιχειρηματίες δεν θα ανοίξουν καν τα μαγαζιά τους με τέτοιους όρους.

Δημοσίευση στα Social Media