ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ Europa

[slide-anything id="72511"]
26 Απριλίου 2024

Newskamatero | Ειδήσεις και τελευταία νέα

Ειδήσεις και τελευταία νέα από την Ελλάδα και ολον τον κόσμο Ειδήσεις τώρα στο Newskamatero

Ολα τα ντοκουμέντα από την αποκαλυπτική δικογραφία για την 35χρονη Κεχαγιόγλου «Αρνείται την εμπλοκή της»

1 min read

Τις τελευταίες ώρες, βγαίνουν στη δημοσιότητα όλο και περισσότερα στοιχεία από την ογκωδέστατη δικογραφία για την  35χρονη που κατηγορείται για την επίθεση με βιτριόλι στην 34χρονη Ιωάννα. Η αστυνομία έχει καταγράψει καρέ καρέ τις κινήσεις της, έχοντας  στο φάκελο όλες τις λεπτομέρειες και τα στοιχεία που την ενοχοποιούν.

Το Real.gr δημοσιεύσει φωτογραφίες που περιέχονται στις 34 σελίδες με το υλικό της δικογραφίας όπως η περούκα, τα ρούχα που φορούσε και το μαύρο σακίδιο που κουβαλούσε, καθώς και τις κινήσεις της δράστιδος.

Σύμφωνα με το υλικό της δικογραφίας παρήγγειλε το ταξί παρουσιαζόμενη την Ελληνοαμερικανίδα με το όνομα Κωνσταντίνα Χατζηφωτίου.

Επίσης περιλαμβάνεται και η κατάθεση του 40χρονου συντρόφου της 35χρονης, ο οποίος αναφέρει ότι την γνώρισε πριν δύο χρόνια σε καφενείο στην περιοχή του Ζωγράφου, είχε ελεύθερη σχέση μαζί της, ενώ χαρακτηριστικά αναφέρει: «Η σχέση μας δεν έχει ούτε εντάσεις ούτε πιέσεις και έχουμε βρεθεί κάποιες φορές καθώς μένουμε και οι δύο στην περιοχή του Ζωγράφου. Με την εν λόγω γυναίκα δεν έχουμε σταθερή σχέση και γνωρίζω ελάχιστα για την προσωπική της ζωή. Λόγω των κοινών γνωστών που είχαμε μου βγήκε σαν προτεινόμενη διαδικτυακή φίλη, η Ιωάννα στην οποία και έκανα αίτημα φιλίας. Με την εν λόγω γυναίκα ανταλλάξαμε 5-10 τυπικά μηνύματα, πλην όμως δεν βρεθήκαμε ποτέ από κοντά και δεν υπήρξε εδώ και έναν χρόνο περαιτέρω επαφή μαζί της».

«Όλα έγιναν πολύ γρήγορα και ξαφνικά και δεν μπόρεσα να συγκραστήσω τα χαρακτηριστικά της. Φορούσε μαύρη προστατευτική μάσκα και κάτι στο κεφάλι σαν σκουφί ή μαντίλι σκούρου χρώματος. Είχε μάλλον σκούρα μάτια και μαλλιά, ήταν αδύνατη και εκείνη τη στιγμή μου φάνηκε πιο κοντή από εμένα στο ύψος, αλλά εγώ φορούσα τακούνια περίπου 9 πόντους. Τα ρούχα της ήταν σκούρα και είχε μακρυμάνικο πανωφόρι, αλλά δεν θυμάμαι κάτι άλλο. Η ηλικία της μου φάνηκε 30-40 ετών… », αναφέρει η Ιωάννα στην κατάθεσή της όταν της ζήτησαν να περιγράψει τη δράστη και η οποία περιέχεται στην δικογραφία.

Για το οξύ, είπε ότι «τη στιγμή της επίθεσης η ποσότητα του υγρού που μου έριξε στο πρόσωπο ήταν πολύ μεγάλη. Και με μία μόνο κίνηση. Γι αυτό τον λόγο συμπέρανα ότι το δοχείο που είχε μέσα το υγρό είχε μεγάλο στόμιο».

Η κατάθεση της οδηγού ταξί, τα μηνύματα της 35χρονης και το κίνητρο για την επίθεση με βιτριόλι

Οπως προκύπτει από τις 34 σελίδες του διαβιβαστικού, σημαντική για την εξιχνίαση της υπόθεσης υπήρξε εξ αρχής η λεπτομερής κατάθεση γυναίκας οδηγού ταξί που μετέφερε την δράστιδα στο σημείο της επίθεσης δύο φορές. Στην κατάθεση της δίδει λεπτομέρειες για την εμφάνισή της, την ψυχική της κατάσταση, τη διαδρομή που ακολούθησαν και τις κινήσεις της πριν από την επίθεση.

Υπενθυμίζεται ότι η γυναίκα που έριξε βιτριόλι στην Ιωάννα, χρησιμοποίησε δύο φορές το ίδιο ταξί, τόσο την παραμονή της επίθεσης όσο και την επομένη, που έθεσε σε εφαρμογή το σχέδιό της, το πρωινό της 20ης Μαΐου, στην Καλλιθέα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η οδηγός ταξί περιέγραψε στην κατάθεσή της, πως την παραμονή της επίθεσης, καθοδόν έλαβε κλήση στο κινητό της από την εταιρία ραδιοταξί και της έδωσαν την πληροφορία ότι θα παραλάβει μια κοπέλα Ελληνοαμερικανίδα.

Όπως της είπαν, θα χρειαζόταν να περιμένει την κοπέλα, είχε τρεις συνεντεύξεις να δώσει και χρειαζόταν ένα ταξί να την περιμένει από κάτω.

“Περίπου στις 9.30 το πρωί, εμφανίστηκε στο ταξί μου, από την πλευρά που βρίσκεται το παράθυρο του οδηγού, μια κοπέλα εμφανώς αγχωμένη και μου ζήτησε να την περιμένω για 20 με 25 λεπτά στο σημείο που βρισκόμουν ήδη”, κατέθεσε η οδηγός του ταξί.

Στη συνέχεια, περιγράφει τα όσα συνέβησαν την επόμενη ημέρα, το πρωινό της 20ης Μαΐου που η δράστιδα εξαπέλυσε την επίθεση κατά της Ιωάννας.

“Την επόμενη ημέρα 9.05 περίπου πήγα στην Ελευθερίου Βενιζέλου, έξω ακριβώς από τη ΔΕΗ και πάρκαρα. Πριν τις 9.30, γύρω στις 9.25, η ίδια γυναίκα εμφανίστηκε και μου είπε ‘περίμενε με εδώ δεν θα αργήσω πολύ’ και να τη χρεώσω κανονικά”. Όπως περιγράφει στη συνέχεια, η γυναίκα έφυγε προς την απέναντι κατεύθυνση, προς την πλευρά της Αγίας Ελεούσας και εξαφανίστηκε. “Εμφανίστηκε σύντομα ύστερα από 10-15 λεπτά το πολύ, τρέχοντας μπήκε στο πίσω κάθισμα, πίσω από εμένα. Τη ρώτησα πού πηγαίνουμε. Άργησε λίγο να απαντήσει και μου είπε στο ΜΕΤΣ, όπως και χθες”, κατέθεσε η οδηγός ταξί, σύμφωνα με πληροφορίες.

Στην κατάθεσή της η οδηγός ταξί περιγράφει με λεπτομέρειες όλες τις κινήσεις και την επικοινωνία που είχε από την παραμονή της επίθεσης

Κατάθεση της οδηγού Ταξί

Παραμονή επίθεσης

«Καθοδόν έλαβα κλήση στο κινητό μου από το ραδιοταξί και μου έδωσαν την πληροφορία ότι θα παραλάβω μια κοπέλα Ελληνοαμερικανίδα την οποία χρειάζεται να περιμένω καθώς έχει τρεις συνεντεύξεις να δώσει και χρειάζεται ένα ταξί να την περιμένει από κάτω . Περίπου 9.30 πμ εμφανίστηκε στο παράθυρο του ταξί μου στου οδηγού μια κοπέλα εμφανώς αγχωμένη και μου ζήτησε να την περιμένω για 20 με 25 λεπτά στο σημείο που βρισκόμουν ήδη.»

Ημέρα επίθεσης

«Την επόμενη ημέρα 9.05 περίπου πήγα στην Ελευθερίου Βενιζέλου έξω ακριβώς από τη ΔΕΗ και πάρκαρα. Πριν τις 9.30 γύρω στις 9.25 η ίδια γυναίκα εμφανίστηκε και μου είπε περίμενε με εδώ δεν θα αργήσω πολύ και να τη χρεώσω κανονικά. Έφυγε προς απέναντι την πλευρά της Αγίας Ελεούσας και εξαφανίστηκε. Εμφανίστηκε σύντομα ύστερα απο 10 λεπτά με ένα τέταρτο το πολύ τρέχοντας μπήκε στο πίσω κάθισμα πίσω από εμένα τη ρώτησα που πηγαίνουμε , άργησε λίγο να απαντήσει και μου είπε στο ΜΕΤΣ όπως και χθες.»

Καταθεση Ιωάννας που περιγράφει την επίθεση

«Ειδα ξαφνικά μπροστά μου μια γυναικεία φιγούρα η οποία φορούσε μαύρη προστατευτική  μάσκα η οποία ήρθε κοντά μου με κοίταξε στα μάτια και χωρίς να μου πει τίποτα μου πέταξε στο πρόσωπο κάποιο καυστικό υγρό. Αυτή μετά έφυγε τρέχοντας από τη γυάλινη πόρτα εξόδου προς άγνωστη κατεύθυνση. Εγώ αρχικά κοίταξα την μπλούζα μου γιατί νόμιζα ότι μου έριξε καυτό καφέ αλλά αυτό άρχισε να μυρίζει άσχημα και μου φάνηκε ότι είναι κάποιο καυστικό υγρό γιατί κατάλαβα ότι ήταν παχύρευστο. Το πρώτο πράγμα που σκέφτηκα ήταν να τρέξω αμέσως στο απέναντι φαρμακείο ενώ παράλληλα ούρλιαζα από τους πόνους για βοήθεια. Αισθανόμουν εκείνη την στιγμή να πρήζεται το πρόσωπο μου και τα χέρια μου να καίνε. Όταν έφτασα στο φαρμακείο άρχισα να φωνάζω για βοήθεια και να λέω στην φαρμακοποιό ότι κάποιος μου πέταξε κάτι καυστικό στο πρόσωπο.»

Το κίνητρο της επίθεση

Οι δυο γυναίκες είχαν μεταξύ τους παλαιότερη επικοινωνία . Συγκεκριμένα , η 35χρονη επικοινώνησε μέσω της διαδικτυακής εφαρμογής μέσεντζερ με την 34χρονη με σκοπό να ενημερωθεί σχετικά με επικοινωνία μεταξύ της Ιωάννας και προσώπου ο οποίος διατηρούσε σχέση εκείνη την περίοδο με την 35χρονη. Σχετικές εικόνες της συνομιλίας προσκόμισε στις αρχές η 34χρονη. Ο άνδρας αυτός έχει δώσει κατάθεση στις αρχές ανέφερε ότι εδώ και δυο χρόνια γνωρίζει την 35χρονη και διατηρεί «ελεύθερη ερωτική σχέση» μέχρι και σήμερα. Παράλληλα , παραδέχτηκε ότι είχε επικοινωνίας μέσω της εφαρμογής μέσενζερ με την 34χρονη η οποία σταμάτησε πριν από περίπου ένα χρόνο.

Μεταξύ των κατασχεθέντων στο σπίτι της κατηγορούμενης βρέθηκε ένα ιδιόχειρο σημείωμα το οποίο ξεκινάει με τις λέξεις: «Τι θα γίνει με τον πρώην» και τελειώνει «δυο εβδομάδες από τώρα το νωρίτερο».

Από την ανάλυση του υλικού των καμερών όπου απεικονίζεται η δράστιδα οι αρχές διαπιστώνουν σημεία ταύτισης με τα κατασχεθέντα ευρήματα της 35χρονης.

Η τσάντα είναι ίδιου χρωματισμού , ίδιου σχήματος (τσάντα πλάτης) διαθέτει την ίδια χαρακτηριστική κάθετη γραμμή καθώς και οριζόντια ένδειξη πάνω από την γραμμή σημεία τα οποία προσομοιάζουν απόλυτα με αυτά της τσάντας της δράστιδας.  

Το κατασχεθέν παντελόνι είναι τύπου καμπάνα όπως αυτό που φοράει η δράστιδα

Το κατασχεθέν παλτό προσομοιάζει απόλυτα στο μήκος , το χρωματισμό αλλά και στο χαρακτηριστικό γιακά με αυτό της δράστιδος.

Δείτε το mail της κατηγορούμενης την προηγούμενη της επίθεσης με το βιτριόλι για να ζητήσει άδεια

Νέα στοιχεία έρχονται συνεχώς στη δημοσιότητα για την υπόθεση της επίθεσης με το βιτριόλι στην Καλλιθέα.

Η 35χρονη κατηγορούμενη είχε ζητήσει άδεια με mail από το δικηγορικό γραφείο στο οποίο εργάζεται. Ως αιτιολογία είχε επικαλεστεί «σοβαρούς προσωπικούς λόγους».

Το Mail έχει σταλεί στις 19 Μαΐου, το πρωί της προηγούμενης ημέρας από την επίθεση με το βιτριόλι.

Σημειώνεται πως σε βάρος της 35χρονης, η οποία συνελήφθη την Πέμπτη, έχει ασκηθεί ποινική δίωξη για το κακούργημα της απόπειρας ανθρωποκτονίας με πρόθεση σε ήρεμη ψυχική κατάσταση και το πλημμέλημα της απείθειας.

Συγκλονίζει η κατάθεση της Ιωάννας – «Με κοίταξε στα μάτια και μου πέταξε καυστικό υγρό»

 Τα όσα τραγικά βίωσε το πρωινό της 20ης Μαΐου, όταν η δράστιδα της έστησε ενέδρα στο κτίριο όπου στεγάζεται η ασφαλιστική εταιρία, όπου εργάζεται στην Καλλιθέα, και της έριξε βιτριόλι, περιέγραψε η 34χρονη Ιωάννα στους αστυνομικούς.

Σύμφωνα με τα όσα είπε το θύμα της επίθεσης, που εξακολουθεί να νοσηλεύεται στο Θριάσιο νοσοκομείο, “είδα ξαφνικά μπροστά μου μια γυναικεία φιγούρα, η οποία φορούσε μαύρη προστατευτική μάσκα. Ήρθε κοντά μου, με κοίταξε στα μάτια, και χωρίς να μου πει τίποτα μου πέταξε στο πρόσωπο κάποιο καυστικό υγρό. Αυτή μετά έφυγε τρέχοντας από τη γυάλινη πόρτα εξόδου προς άγνωστη κατεύθυνση”.

Όπως κατέθεσε η 34χρονη, «εγώ αρχικά κοίταξα την μπλούζα μου γιατί νόμιζα ότι μου έριξε καυτό καφέ αλλά αυτό άρχισε να μυρίζει άσχημα και μου φάνηκε ότι είναι κάποιο καυστικό υγρό γιατί κατάλαβα ότι ήταν παχύρρευστο».

Σοκαρισμένη ακόμη από τα όσα της έχουν συμβεί, η 34χρονη συγκλονίζει με τα όσα περιέγραψε στους αστυνομικούς. “Το πρώτο πράγμα που σκέφτηκα ήταν να τρέξω αμέσως στο απέναντι φαρμακείο, ενώ παράλληλα ούρλιαζα από τους πόνους για βοήθεια. Αισθανόμουν εκείνη την στιγμή να πρήζεται το πρόσωπο μου και τα χέρια μου να καίνε. Όταν έφτασα στο φαρμακείο άρχισα να φωνάζω για βοήθεια και να λέω στην φαρμακοποιό, ότι κάποιος μου πέταξε κάτι καυστικό στο πρόσωπο”, είπε η άτυχη κοπέλα.

Τι κατέθεσε ο σύντροφος της 35χρονης – Η «ελεύθερη σχέση» και οι επικοινωνίες μέσω messenger

Ερωτική αντιζηλία φαίνεται πως κρύβεται πίσω από τη βάρβαρη επίθεση κατά της Ιωάννας, στην Καλλιθέα, την 20η Μαΐου, όπως εκτιμούν οι αστυνομικές Αρχές.

Όπως προκύπτει από το διαβιβαστικό της αστυνομίας, η 35χρονη κατηγορούμενη και η 34χρονη Ιωάννα παλαιότερα είχαν επικοινωνία μεταξύ τους.

Συγκεκριμένα, η 35χρονη επικοινώνησε μέσω της διαδικτυακής εφαρμογής messenger με την Ιωάννα, με σκοπό να ενημερωθεί σχετικά με επικοινωνία μεταξύ της 34χρονης και προσώπου, ο οποίος διατηρούσε σχέση εκείνη την περίοδο με την 35χρονη. Πληροφορίες αναφέρουν ότι σχετικές εικόνες της συνομιλίας προσκόμισε η Ιωάννα στις Αρχές.

Στην κατάθεσή του, ο άνδρας αυτός ανέφερε ότι εδώ και δύο χρόνια γνωρίζει την 35χρονη, με την οποία διατηρεί «ελεύθερη ερωτική σχέση» μέχρι και σήμερα.

Παράλληλα, όπως προκύπτει από το διαβιβαστικό της αστυνομίας, παραδέχτηκε ότι είχε επικοινωνία μέσω της εφαρμογής messenger με την 34χρονη, η οποία σταμάτησε πριν από περίπου ένα χρόνο.

Τι δήλωσε ο Σάκης Κεχαχιόγλου – «Αρνείται την εμπλοκή της η 35χρονη»

Την 35χρονη φερόμενη ως δράστιδα της επίθεσης με βιτριόλι επισκέφτηκε την Παρασκευή ο δικηγόρος της, Σάκης Κεχαγιόγλου. Όπως τόνισε η 35χρονη «είναι αποστασιοποιημένη από πρόσωπα και πράγματα. Διατηρεί μια απόσταση από την υπόθεση, με λίγα λόγια αρνείται την εμπλοκή της».

«Αφού υπάρχει άρνηση εμπλοκή, είναι δύσκολο το έργο μου. Την προετοιμασία την υπεράσπισή της. Της είπα βοήθησέ με, να σε βοηθήσω», συμπλήρωσε ο κ. Κεχαγιόγλου, σημειώνοντας πως πρόκειται για μία σύνθετη υπόθεση.

«Στην Ελλάδα συνήθως υπάρχει τεκμήριο ενοχής, κι όχι τεκμήριο αθωότητας. Για να τη βοηθήσω, χρειάζεται να απαντήσει και στις δικές μου απαντήσεις. Αυτή την στιγμή, είναι πλήρως αποστασιοποιημένη, όχι απλώς ταραγμένη, διαταραγμένη. Αυτή είναι η εικόνα μου, δεν είμαι ειδικός. Αρνείται την εμπλοκή της, όλα τα υπόλοιπα ερωτήματα είναι περιττά. Εγώ δεν έχω ανακριτικό καθήκον.

Δεν γνωρίζω αυτά τα δύο 24ωρα, με την ταλαιπωρία, και την ψυχολογική ταλαιπωρία δεν ξέρω αν υπό πιο ήρεμες συνθήκες, αν θα μου πει κάτι περισσότερο ή θα παραδεχτεί οποιαδήποτε εμπλοκή. Δεν έχω αποφασίσει αν θα ζητήσω ψυχιατρική εξέταση, αλλά η επαφή μου δεν μου δείχνει ένα άτομο ισορροπημένη προσωπικότητα.

Υποθέτω ότι οι πάντες, θα θέλουν να ξέρουν αν είναι ένα απολύτως ισορροπημένο άτομο. Θα θέλουν να ξέρουν αν είναι υπό πλήρη καταλογισμό. Οι ψυχωτικοί ή με κάποια ιδιαίτερη πάθηση μπορούν ταυτόχρονα να είναι ευφυείς. Να είμαστε επιφυλακτικοί σε αυτά τα θέματα, να τα αφήσουμε να τα εκτιμήσουν οι ειδικοί», υποστήριξε χαρακτηριστικά ο κ. Κεχαγιόγλου.

Δημοσίευση στα Social Media

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.