ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ Europa

27 Φεβρουαρίου 2021

Newskamatero | Ειδήσεις και τελευταία νέα

Ειδήσεις και τελευταία νέα από την Ελλάδα και ολον τον κόσμο Ειδήσεις τώρα στο Newskamatero

Οι Τούρκοι καταγράφουν κινήσεις Ελλήνων στρατιωτών στο Καστελόριζο

1 min read

Σκηνικό ”Ιμίων” στήνουν οι Τούρκοι, οι οποίοι θέλουν να δημιουργήσουν ένταση με την Ελλάδα. Τα ελεγχόμενα από τον Ρ. Τ. Ερντογάν ΜΜΕ, αναφέρονται καθημερινά για την κρίση στο Αιγαίο και την Μεσόγειο, ενώ φθάνουν στο σημείο να καταγράφουν τις κινήσεις Ελλήνων στρατιωτών όπως μπορείτε να δείτε στο βίντεο. 

Οι εικόνες είναι από το Καστελόριζο με το ΤRT World να μιλάει για ”κινητοποίηση ελληνικών μονάδων”. 

Μην ξεχνάμε πως χθες, όπως σας αποκάλυψε το newskamatero, οι Τούρκοι κυκλοφόρησαν ένα περίεργο βίντεο, στο οποίο φαίνονται εικόνες από εκπαίδευση Ελλήνων σε κάποιο στρατόπεδο. Οι Τούρκοι χρησιμοποιούν τέτοιες εικόνες και βίντεο τις τελευταίες ημέρες, ως ύστατη μορφή κλιμάκωσης της προπαγανδιστικής ρητορικής τους.     

Όλα αυτά, την στιγμή που στρατηγοί και αναλυτές προκαλούν με άρθρα τους, φθάνοντας στο σημείο να λένε πως οι S-400 μπορούν να ενεργοποιηθούν κατά της Ελλάδας.   

Με τον κίνδυνο ενός θερμού επεισοδίου να σκεπάζει το Αιγαίο, η υπεροχή της ελληνικής Πολεμικής Αεροπορίας έναντι της τουρκικής προκαλεί πονοκέφαλο στους αξιωματούχους της Άγκυρας, οι οποίοι προσπαθούν να βρουν ένα τρόπο να καλύψουν τις αδυναμίες τους.

Έτσι, σύμφωνα με τουρκικό δημοσίευμα, τα ρωσικά πυραυλικά συστήματα της Άγκυρας, οι S-400, βρίσκονται ψηλά στην τουρκική αμυντική ατζέντα.  «Στρατιωτικοί εμπειρογνώμονες που αξιολογούν τις ελληνικές απειλές, κρίνουν ότι οι S-400 είναι αυτοί που θα δώσουν το πάνω χέρι στην Τουρκία».

Δημοσίευση στα Social Media