ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ Europa

[slide-anything id="72511"]
26 Απριλίου 2024

Newskamatero | Ειδήσεις και τελευταία νέα

Ειδήσεις και τελευταία νέα από την Ελλάδα και ολον τον κόσμο Ειδήσεις τώρα στο Newskamatero

Οι Έλληνες αποθεώνουν την εισαγγελέα Αριστοτέλεια Δόγκα!

1 min read

Μηνύματα συμπαράστασης προς τη δικαστική λειτουργό που συγκίνησε το πανελλήνιο στη δίκη Τοπαλούδη

Συνεχίζει να συγκινεί με τις αναρτήσεις της στο προφίλ της στο facebook η εισαγγελέας Αριστοτέλεια Δόγκα, που ράγισε καρδιές με τη συγκλονιστική αγόρευσή της στη δίκη για τον βιασμό και την άγρια δολοφονία της Ελένης Τοπαλούδη, η οποία προκάλεσε θετικές αλλά και αρνητικές αντιδράσεις.

Πέντε ημέρες μετά την αυλαία στην τετράμηνη ακροαματική διαδικασία, που σφραγίστηκε με την ανώτατη προβλεπόμενη ποινή για τους δύο νεαρούς κατηγορουμένους, η εισαγγελική λειτουργός επέλεξε να μοιραστεί τις σκέψεις της με τους διαδικτυακούς της φίλους, όπως αυτοί αποτυπώνονται στους στίχους του Τάσου Λειβαδίτη.

«Μην χάνεις το θάρρος σου εμείς πάντα το ξέραμε πως δε χωράει μέσα στους τέσσερις τοίχους το μεγάλο μας όνειρο» έγραψε χθες στον τοίχο της, που συνεχίζει να κατακλύζεται από μηνύματα συμπαράστασης που της στέλνουν δεκάδες απλοί πολίτες, των οποίων άγγιξε την καρδιά με τη στάση της στην πολύκροτη υπόθεση της δολοφονημένης φοιτήτριας.
Μια ημέρα νωρίτερα, το βράδυ της Τρίτης, η κυρία Δόγκα έγραψε ένα λιτό όσο και περιεκτικό «ευχαριστώ», απευθυνόμενη προφανώς προς όλους εκείνους που τη στήριξαν και εξέφρασαν την ευγνωμοσύνη τους στο πρόσωπό της τις προηγούμενες ημέρες.

Το «ευχαριστώ» αυτό συνοδεύτηκε από χιλιάδες likes και περισσότερα από 200 μηνύματα, τα οποία ανταπαντούσαν «εμείς ευχαριστούμε», αποκαλώντας την εισαγγελική λειτουργό «κόσμημα» για τη Δικαιοσύνη. Ωστόσο, απέστειλε και εξώδικα σε διάφορα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης, όπως το iefimerida.gr, που επιχείρησαν να πλήξουν το κύρος της.
Αλλωστε στον απόηχο της δίκης που συγκλόνισε το πανελλήνιο το πρόσωπο της Αριστοτελείας Δόγκα έγινε για χιλιάδες πολίτες συνώνυμο με την ίδια την έννοια της Δικαιοσύνης.

Η εισαγγελέας, η οποία άλλαξε και τη φωτογραφία στο προφίλ της, αντικαθιστώντας την προηγούμενη με έναν άγγελο που θρηνεί κρατώντας ένα στεφάνι, είναι ιδιαίτερη ενεργή στα social media και συχνά αναρτά στίχους από αγαπημένα της ποιήματα.

«Εκείνη τη νύχτα άδειασα τόσο, που, όταν μου πέταξαν το μαχαίρι, δεν βρήκε πουθενά να καρφωθεί» έγραφε άλλη φωτογραφία που ανέβασε η κυρία Δόγκα και την οποία συνόδευσε γράφοντας «μίλα μου ψιθυριστά, αν μου μιλάς γι’ αγάπη. Τ. Λειβαδίτης, ο ποιητής της καρδιάς μου. Dedicated».

Πρόσφατα, επίσης, είχε αναρτήσει τη γνωστή φράση του Αμερικανού προέδρου Θίοντορ Ρούζβελτ: «Όταν υπάρχει ανάγκη να πάρεις μια απόφαση, το καλύτερο πράγμα είναι να κάνεις το σωστό. Το δεύτερο καλύτερο πράγμα είναι να κάνεις λάθος. Το χειρότερο απ’ όλα είναι να μην κάνεις τίποτα».

Δημοσίευση στα Social Media

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.