ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ Europa

24 Μαΐου 2022

Newskamatero | Ειδήσεις και τελευταία νέα

Ειδήσεις και τελευταία νέα από την Ελλάδα και ολον τον κόσμο Ειδήσεις τώρα στο Newskamatero

Ο Ζελένσκι «ξεπλένει» τους νεοναζί του Αζόφ και του δίνει βήμα η κρατική ΕΡΤ! – Η αλήθεια για τους «πρόσφυγες»

1 min read

«Μητσοτακίτιδα» «κόλλησε» και ο πρόεδρος του ουκρανικού κεθεστώτος Β.Ζελένσκι στις δηλώσεις του στην ΕΡΤ: Εμφανίστηκε αρνητής της πραγματικότητας, όπως ο Έλληνας πρωθυπουργός εν μέσω κορωνοϊού που δήλωνε ότι «Όλα τα κάνουμε καλά» δηλώνοντας ότι… η Μαριούπολη δεν έχει καταληφθεί από τις ρωσικές δυνάμεις!

«Τη Μαριούπολη την προστατεύουν οι επαγγελματίες στρατιώτες, την προστατεύει όχι μόνο το Τάγμα Αζόφ. Εκεί είναι και εθνική φρουρά, φύλακες συνόρων, καταδρομείς, εκεί είναι οι ένοπλες δυνάμεις της Ουκρανίας»!

Ποιος προστατεύει πλέον την Μαριούπολη; Ο ρωσικός Στρατός! Η πόλη ελέγχεται -καλώς ή κακώς- απόλυτα από τους Ρώσους. Το ότι ο Ζελένσκι λέει αυτά που λέει, σημαίνει ότι αρνείται την οδυνηρή πραγματικότητα: Το 30% του αχανούς κράτους του ελέγχεται πλέον από την Ρωσία.

Το ότι τα υπόγεια ενός εργοστασίου στην άκρη του λιμανιού της Μαριούπολης, υπάρχουν ακόμα υπολείμματα από τα νεοναζιστικά σκουπίδια με «ασπίδα» αμάχους, δεν σημαίνει τίποτα.

Οι Ρώσοι έχουν αποφασίσει ότι δεν αξίζουν θυσίες για να απελευθερωθούν τα υπόγεια. Οι νεοναζί Αζοφίτες θα φάνε ο ένας τον άλλο ή θα παραδοθούν. Μέση λύση δεν υπάρχει.

Χαρακτηριστικά ο Β.Ζελένσκι δήλωσε για τους Αζοφίτες: «Αρχικά ήταν εθελοντές που είχαν τη νεοναζιστική ιδεολογία, κάποια παρέμειναν στο στρατιωτικό σκέλος και κάποιοι έγιναν πολιτικοί. Όσοι παρέμειναν ως στρατιώτες, είναι μέρος του στρατού της Ουκρανίας πλέον».

Άρα φονιάδες ήταν αλλά… τώρα δεν είναι!

Και για να πούμε κάτι και για τα 5 εκατ. Ουκρανών «προσφύγων»: Αν ήταν ανοικτά τα σύνορα προς τις χώρες της ΕΕ πριν τον πόλεμο, όχι 5, αλλά… 15 εκατ. Ουκρανοί θα είχαν φύγει για την ΕΕ.

Πριν τον πόλεμο, όμως, οι Πολωνοί τους κυνηγούσαν με σκυλιά, όταν παραβίαζαν τα σύνορα και έμπαιναν στην Πολωνία και στην ΕΕ.

Κανείς δεν τους επέτρεπε να μπουν στην ΕΕ, παρά μόνο με βίζες υπό προϋποθέσεις ύπαρξης οικονομικής άνεσης.

Τώρα τους δίνουν λεφτά, την δυνατότητα να μείνουν όσο θέλουν με δωρεάν διαμονή στην ΕΕ (υπάρχουν χιλιάδες ξενοδοχεία που τους επιτρέπουν την δωρεάν διαμονή) και με τέτοια προνόμια που δύσκολα θα μπορούσε κανείς να αντισταθεί στον πειρασμό της φυγής από μία χώρα που θα κάνει δεκαετίες «να σηκωθεί στα πόδια της», όποιος και να κερδίσει

Η φυγή των 5 εκατ. έχει μικρή σχέση με τον πόλεμο.

Απλά ήθελαν να ξεφύγουν από την μιζέρια τους και την κακή τους μοίρα, στην Ουκρανία της φτώχιας και της κακομοιριάς (ανεξάρτητα από το καθεστώς Ζελένσκι, να εξηγούμεθα). Και τώρα βρήκαν την ευκαιρία.

Ούτε πρόκειται να επιστρέψουν πίσω γιατί δεν έφυγαν λόγω του πολέμου, αλλά λόγω της μαύρης τους της μοίρας που γεννήθηκαν Ουκρανοί.

Δημοσίευση στα Social Media