ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ Europa

22 Σεπτεμβρίου 2023

Newskamatero | Ειδήσεις και τελευταία νέα

Ειδήσεις και τελευταία νέα από την Ελλάδα και ολον τον κόσμο Ειδήσεις τώρα στο Newskamatero

Ο Μπιλ Γκέιτς στην Αθήνα με ιδιωτική πτήση – Η προεδρική σουίτα όπου θα μείνει, οι διακοπές στα Ελληνικά νησιά και η μεγάλη επένδυση της Microsoft στη χώρα μας

1 min read

Ο Αμερικανός μεγιστάνας θα πραγματοποιήσει ολιγοήμερες διακοπές στα ελληνικά νησιά ενώ βρίσκεται στην πατρίδα μας μετά από πρόσκληση του CEO της Pfizer, Αλμπέρτ Μπουρλά.

Προσγειώθηκε με ιδιωτική πτήση το απόγευμα, στο αεροδρόμιο «Ελ. Βενιζέλος», ο Μπιλ Γκέιτς, σύμφωνα με πληροφορίες της ΕΡΤ.

Ο ιδρυτής της Microsoft ήρθε στη χώρα μας έπειτα από πρόσκληση που του απηύθυνε ο διευθύνων σύμβουλος της Pfizer, Αλμπερτ Μπουρλά, όπως αναφέρουν σχετικές πληροφορίες. Κατά τη διάρκεια της παραμονής του στην Ελληνική πρωτεύουσα, ο Μπιλ Γκέιτς αναμένεται να διαμείνει στην προεδρική σουίτα του ξενοδοχείου Μεγάλη Βρετανία στο κέντρο της Αθήνας, ενώ, όπως αναφέρουν σχετικές πηγές, τις επόμενες ημέρες αναμένεται να επισκεφτεί και μερικά από τα ελληνικά νησιά.

Δεν είναι η πρώτη φορά που ο Μπιλ Γκέιτς έρχεται στην Ελλάδα ενώ να σημειωθεί ότι «τρέχει» και μια μεγάλη επένδυση της Microsoft στη χώρα μας, συνολικού ύψους -σε βάθος δεκαετίας- 1 δισ. ευρώ.

Συγκεκριμένα θα δημιουργηθούν τρία κέντρα δεδομένων στα Σπάτα, το Κορωπί και το Μαρκόπουλο της Αττικής ανοίγοντας πάνω από 300 θέσεις εργασίας.

Δημοσίευση στα Social Media

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.