ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ Europa

[slide-anything id="72511"]
28 Μαρτίου 2024

Newskamatero | Ειδήσεις και τελευταία νέα

Ειδήσεις και τελευταία νέα από την Ελλάδα και ολον τον κόσμο Ειδήσεις τώρα στο Newskamatero

Φωτιά στη Θεσσαλονίκη: Ένας 4χρονος ανάμεσα στους 11 τραυματίες – Δύο διασωληνωμένοι 20 και 35 ετών

1 min read

Δεκάδες άτομα απεγκλωβίστηκαν από το κτίριο του Βιοτεχνικού Επιμελητηρίου Θεσσαλονίκης (ΒΕΘ) το οποίο το μεσημέρι της Παρασκευής (27.05.2022) τυλίχθηκε στις φλόγες.

Από τους 44 που απεγκλωβίστηκαν τελικά 11 μεταφέρθηκαν σε διάφορα νοσοκομεία της Θεσσαλονίκης με προβλήματα εξαιτίας της φωτιάς. 

Σύμφωνα με πηγές του υπουργείου Υγείας, έξι από αυτούς  έχουν διακομιστεί στο νοσοκομείο Παπανικολάου: οι τέσσερις με ελαφρά αναπνευστικά προβλήματα και οι δύο διασωληνωμένοι. Άλλα τρία άτομα έχουν διακομιστεί στο νοσοκομείο Άγιος Δημήτριος με ελαφρά, επίσης, αναπνευστικά προβλήματα.

Παράλληλα, όπως αναφέρει η Voria.gr, στο νοσοκομείο Ιπποκράτειο μεταφέρθηκαν και δύο αγοράκια, ηλικίας 4 και 12 ετών, με ήπια αναπνευστική δυσχέρεια. Στον 12χρονο μάλιστα χορηγήθηκε και οξυγόνο, όμως η κατάσταση της υγείας και των δύο δεν εμπνέει ανησυχία.

 

Οσον αφορά στους δύο διασωληνωμένους είναι άνδρες 20 και 35 ετών αντίστοιχα.

Υπενθυμίζεται ότι συνολικά 44 άτομα απεγκλωβίστηκαν μόνα τους ή με τη βοήθεια της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, 30 εκ των οποίων μαθητές που βρίσκονταν σε διπλανό φροντιστήριο.

Δημοσίευση στα Social Media

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.