ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ Europa

[slide-anything id="72511"]
26 Απριλίου 2024

Newskamatero | Ειδήσεις και τελευταία νέα

Ειδήσεις και τελευταία νέα από την Ελλάδα και ολον τον κόσμο Ειδήσεις τώρα στο Newskamatero

Ο “Μεγάλος Αδελφός” είναι εδώ και σας παρακολουθεί για τον… κορωνοϊό!

1 min read

Παρακολουθούν τα πάντα, αλλά είναι ανίκανοι να ασκήσουν πλήρη έλεγχο στον ανθρώπινο παράγοντα για τον απλούστατο λόγο ότι η διαχείριση των δεδομένων απαιτεί τόσους πολλούς ανθρώπους, που δεν μπορούν να τους έχουν.

Παρ’ όλα αυτά μυστικές υπηρεσίες και κέντρα ελέγχου ανά την υφήλιο με πρόφαση την «ασφάλεια» και τον κορονοϊό παρακολουθούν ΑΠΑΝΤΕΣ μέσω των κινητών τους τηλεφώνων! Στην “αποκάλυψη” προχώρησαν με δημοσιεύματά τους το «Forbes» και η «Wall Street Journal» και γράψαμε την λέξη αποκάλυψη εντός εισαγωγικών γιατί είναι γνωστό εδώ και χρόνια ότι τα κινητά τηλέφωνα δεν είναι τίποτε άλλο παρά μεγάλοι ρουφιάνοι του συστήματος.

Σύμφωνα με το «Forbes», η τακτική που άρχισε από την Κίνα, τη Σιγκαπούρη και τη Νότια Κορέα ως μέτρο αυστηρού περιορισμού πλέον έχει επεκταθεί σε Ευρώπη και ΗΠΑ. Η ίδια η Αρχή Προσωπικών Δεδομένων και Ιδιωτικού Απορρήτου της Βρετανίας επιβεβαίωσε ότι η κυβέρνηση μπορεί να χρησιμοποιήσει δεδομένα κινητού τηλεφώνου για την καταπολέμηση της εξάπλωσης του Covid-19. Πλήθος οι αναφορές για τηλεφωνική παρακολούθηση και σε Ιταλία, Γερμανία και Αυστρία.

Δημοσίευση στα Social Media

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.