ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ Europa

[slide-anything id="72511"]
26 Απριλίου 2024

Newskamatero | Ειδήσεις και τελευταία νέα

Ειδήσεις και τελευταία νέα από την Ελλάδα και ολον τον κόσμο Ειδήσεις τώρα στο Newskamatero

Ο Μανωλάς «σκότωσε» την Μπαρτσελόνα στο Champions League Video

1 min read

Η Ρόμα έκανε την μυθική ανατροπή κερδίζοντας με 3-0 την Μπαρτσελόνα και την πέταξε εκτός από το Champions League. Χρυσός σκόρερ για τους Ρωμαίους ο Κώστας Μανωλάς.




Η Ρόμα σε μία εκπληκτική βραδιά ανέτρεψε το 4-1 της Βαρκελώνης την προηγούμενη Τετάρτη. Ανοιξε το σκορ με ψύχραιμο πλασέ του Βόσνιου επιθετικού Έντιν Τζέκο στο 6ο λεπτό.

Δώδεκα λεπτά μετά την έναρξη της επανάληψης, ο Ζεράρ Πικέ ανέτρεψε τον Έντιν Τζέκο μέσα στην περιοχή του Μαρκ-Αντρέ τερ Στέγκεν και ο 34χρονος Ντανιέλε Ντε Ρόσι εκτέλεσε εύστοχα το πέναλτι που έδωσε ο Γάλλος ρέφερι Κλεμέντ Τουρπίν, διπλασιάζοντας τα τέρματα της ομάδας του και μετατρέποντας σε… ροντέο το τελευταίο ημίωρο της αναμέτρησης.



Ο Γερμανός τερματοφύλακας «απογειώθηκε» για να σταματήσει την κοντινή προβολή του νεοεισελθόντα Στεφάν Ελ Σαραουί στο 79′, όμως δεν μπορούσε να κάνει τίποτα στην κεφαλιά του Κώστα Μανωλά τρία λεπτά αργότερα, η οποία «έγραψε» το τελικό 3-0.

Στο άλλο ματς η Μάντσεστερ Σίτι πίεσε ασφυκτικά τη Λίβερπουλ, προηγήθηκε νωρίς, αλλά μόλις μίλησε ο Σαλάχ η υπόθεση – πρόκριση έλαβε τέλος και οι «κόκκινοι» σφράγισαν το εισιτήριο για τους «4» του Τσάμπιονς Λιγκ με διπλό (2-1) μέσα στο Etihad!

Δημοσίευση στα Social Media

Αφήστε μια απάντηση

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.