ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ Europa

[slide-anything id="72511"]
29 Μαρτίου 2024

Newskamatero | Ειδήσεις και τελευταία νέα

Ειδήσεις και τελευταία νέα από την Ελλάδα και ολον τον κόσμο Ειδήσεις τώρα στο Newskamatero

Ρεάλ-Γιουβέντους 1-3: Ο διαιτητής… καθάρισε για την «βασίλισσα» το ματς-«θρίλερ»!Video

1 min read

Με γκολ του Μάντζουκιτς στο 2ο και στο 37ο λεπτό και του Ματουιντί στο 60′, η Γιούβε  ισοφάρισε το σκορ του πρώτου αγώνα, όμως στο 93′ η Ρεάλ κέρδισε αμφισβητούμενο πέναλτι – Έπειτα από πέντε λεπτά διαμαρτυριών, με τον συγκλονιστικό Μπουφόν να αποβάλλεται και τον Σέζνι κάτω από τα δοκάρια, ο Ρονάλντο σκόραρε και έστειλε τους Μαδριλένους στα ημιτελικά – Μπάγερν-Σεβίλλη 0-0, πρόκριση στο ρελαντί για τους Βαυαρούς

Ένα αμφισβητούμενο πέναλτι και ένας διαιτητής που δεν άντεξε την πίεση χάλασαν ένα απίστευτο παιχνίδι που άξιζε να πάει στην παράταση. Ρεάλ και Γιουβέντους στον επαναληπτικό του 0-3 μπήκαν με το ίδιο σχέδιο στο Μπερναμπέου:  Να επιτεθούν, να επιτεθούν, να επιτεθούν!



Η Γιουβέντους είχε την τύχη από την αρχή να πάρει κεφάλι στο σκορ ( στο 2′ με τον Μάντζουκιτς) βάζοντας ξανά στο τραπέζι την υπόθεση πρόκριση. Ακολούθησε ένα κρεσέντο ευκαιριών και από τις δύο ομάδες, όμως η Μεγάλη Κυρία ανάγκασε για δεύτερη φορά το  Μπερναμπέου να σιγήσει χάρη και πάλι στον Μάντζουκιτς που με πανομοιότυπο τρόπο έκανε το 0-2 στο 37′ και έκανε τους συμπαίκτες του να πιστέψουν ότι η πρόκριση είναι εφικτή!

Στο δεύτερο μέρος μερένχες και μπιανκονέρι συνέχισαν τον φρενήρη ρυθμό τους.

Τις δύο πρώτες ομάδες των φετινών ημιτελικών του Champions League τις μάθαμε χθες το βράδυ με την (επική) πρόκριση της Ρόμα εις βάρος της Μπαρτσελόνα και της Λίβερπουλ εις βάρος της Σίτι.

Σήμερα θα μάθουμε και τις άλλες δύο…

Ρεάλ Μαδρίτης-Γιουβέντους



Εκπληκτικός ρυθμός στη Μαδρίτη από Ρεάλ και Γιουβέντους και μόλις στο 2ο λεπτό, ο Μάντζουκιτς από σέντρα του Κεντίρα δίνει προβάδισμα στην Γιουβέντους με 0-1. Οι Ιταλοί δείχνουν να πιστεύουν στην ανατροπή, ισορρόπησε μετά το γκολ η «βασίλισσα». Στο 37ο λεπτό όμως, με σχεδόν πανομοιότυπο τρόπο, ο Κροάτης επιθετικός έκανε και το 0-2!

Καταιγιστικός ο ρυθμός και στο δεύτερο μέρος με τις δύο ομάδες να χάνουν τη μία ευκαιρία μετά την άλλη.  Μέχρι το 60′ που σε σέντρα του Ντόουγκλας Κόστα ο Νάβας χάνει τη μπάλα από τα χέρια του και ο Ματουιντί σε κενή εστία κάνει το 0-3 και φέρνει την πρόκριση ξανά στο 50-50!


Δημοσίευση στα Social Media

Αφήστε μια απάντηση

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.