ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ Europa

[slide-anything id="72511"]
26 Απριλίου 2024

Newskamatero | Ειδήσεις και τελευταία νέα

Ειδήσεις και τελευταία νέα από την Ελλάδα και ολον τον κόσμο Ειδήσεις τώρα στο Newskamatero

O καιρός θα είναι άστατος στις περισσότερες περιοχές

1 min read

Ο καιρός πρόγνωση

O καιρός θα είναι άστατος στις περισσότερες περιοχές της χώρας Τρίτη (23/03).

Τοπικές βροχές ασθενούς ως και μέτριας έντασης αλλά και πρόσκαιρες χιονοπτώσεις αναμένονται αύριο σύμφωνα με τον μετεωρολόγο του MEGA Γιάννη Καλλιάνο.

Θερμοκρασιακά στους 12 με 14 στο Ιόνιο και τα δυτικά ηπειρωτικά, στους 5 με 8 στα βόρεια ηπειρωτικά, στους 9 με 13 και στις υπόλοιπες ανατολικές ηπειρωτικές περιοχές. Στους 10 με 16 τοπικά 17 και στα νησιωτικά τμήματα του Αιγαίου.

Σε ότι αφορά στους ανέμους γενικά βοριάδες παντού έως και 5 με 6 τοπικά 7 μποφόρ στα ανοιχτά στο Ιόνιο και έως και 7 με 8 μποφόρ στο βόρειο Αιγαίο και 6 με 7 μποφόρ στις περισσότερες περιοχές του κεντρικού και του νότιου Αιγαίου.

Γενικά οι βοριάδες θα ρίξουν και τη θερμοκρασία όπως έγινε θα γίνει αισθητό τις επόμενες μέρες.

Για την περιοχή της Αττικής περιμένουμε τοπικές βροχές ασθενούς ως και μέτριας έντασης προς το βράδυ θα γυρίσει σε χιόνι στα γύρω ορεινά πάνω από τα 700 μέτρα υψόμετρο. Θα γίνει αισθητή πτώση της θερμοκρασίας νωρίς το πρωί στους 6 , αργά το μεσημέρι δεν θα ξεπεράσει τους 12. Βοριάδες έως και 6 με 7 μποφόρ στις γύρω θαλάσσιες περιοχές.

Για την περιοχή θεσσαλονίκης. Τοπικές βροχές περιμένουμε ασθενείς κατά βαση. Κατά διαστήματα το μεσημεράκι απόγευμα, τα υψόμετρα χιονοπτώσεις θα πέσουν ακόμα και πάνω από τα 300 μέτρα πέριξ της πόλεως της Θεσσαλονίκης.

Αρκετά χαμηλές οι θερμοκρασίες στις περισσότερες περιοχές κεντρικής μακεδονίας και θα χιονίζει ασθενώς κατά βάση ακόμα και πάνω από τα 300 μέτρα υψόμετρο ενώ στα κεντρικά της Χαλκιδικής θα χιονίζει κατά βάση πάνω στα 500 μέτρα υψόμετρο. Τοπικού χαρακτήρα χιονοπτώσεις και όχι σφοδρές.

Η θερμοκρασία από 2 έως 7 βαθμούς κελσίου βοριάδες έως και 5 μποφόρ στην περιοχή του θερμαϊκού.

Δημοσίευση στα Social Media

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.