ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ Europa

[slide-anything id="72511"]
28 Μαρτίου 2024

Newskamatero | Ειδήσεις και τελευταία νέα

Ειδήσεις και τελευταία νέα από την Ελλάδα και ολον τον κόσμο Ειδήσεις τώρα στο Newskamatero

Η πρόγνωση του καιρού για σήμερα

1 min read

Ο καιρός πρόγνωση

Βροχές ασθενούς ως και μέτριας έντασης θα είναι ο καιρός σε όλα τα τμήματα της επικράτειας πέρα από τη δυτική ελλάδα.

Άστατος θα παραμείνει ο καιρός και την Τετάρτη (24/03) με τοπικές βροχές ασθενούς ως και μέτριας έντασης και χιονοπτώσεις πάνω από τα 400 μέτρα στην ανατολική μακεδονία, πάνω από 100 μέτρα στην ανατολική και νότια θράκη, πάνω από 300 μέτρα στην κεντρική Mακεδονία, πάνω 450 μέτρα στα ανατολικά της Θεσσαλίας, πάνω από τα 500 μέτρα στην εύβοια και στην ανατολική Στερεά και στην κεντρική στερεά, πάνω ατα 900 μέτρα στην ανατολική πελοπόννησο, πάνω τα 200 μέτρα στις υπόλοιπες ανατολικές περιοχές του Αιγαίου, πάνω από τα 500 μέτρα μέχρι και το ύψος της Χίου και της Λέσβου εκεί και πάνω από τα 900 μέτρα στα ορεινά της Κρήτης.

Στις υπόλοιπες χαμηλότερα γεωγραφικά περιοχές θα έχουμε βροχές ασθενούς ως και μέτριας έντασης. Αρκετά άστατος καιρός σε όλα τα τμήματα της επικράτειας πέρα από τη δυτική Ελλάδα.

Θερμοκρασιακά στους 13 με 14 στο ιόνιο και στα δυτικά ηπειρωτικά, στους 6 με 11 στα βόρεια ηπειρωτικά, στους 12 με 14 στις ανατολικές ηπειρωτικές περιοχές, στους 12 με 14 και στα νησιωτικά τμήματα του Αιγαίου.

Βοριάδες παντού ασφαλώς, έως και 5 – 6 μποφόρ στο Ιόνιο και 5 με 6 τοπικά 7 μποφόρ στο Αιγαίο.

Για την περιοχή της Αττικής θα περιμένουμε λίγες τοπικές βροχές ασθενούς ως και μέτριας έντασης και πρόσκαιρες χιονοπτώσεις προς τις βραδινές ώρες ακόμα και πάνω από τα 500 μέτρα. Η θερμοκρασία από 4 έως 13 βαθμούς κελσίου. Βοριάδες έως και 5 με 6 μποφόρ στις γύρω θαλάσσιες περιοχές.

Στην περιοχή της Θεσσαλονίκης περιμένουμε πολύ λίγα τοπικού χαρακτήρα φαινόμενα και κάποιες πρόσκαιρες νιφάδες πτώσης και ασθενείς τοπικές χιονοπτώσεις ακόμα και πάνω από 350 – 300 μέτρα πέριξ της πόλεως της Θεσσαλονίκης.  Από 0 έως 9 βαθμούς κελσίου η θερμκρασία. Βοριάδες έως και 5 με 6 μποφόρ στην περιοχή του θερμαϊκού.

Η Πέμπτη θα είναι η πιο παγωμένη μέρα της εβδομάδας με χιονοπτώσεις αρκετά χαμηλά

Δημοσίευση στα Social Media

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.