ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ Europa

[slide-anything id="72511"]
27 Απριλίου 2024

Newskamatero | Ειδήσεις και τελευταία νέα

Ειδήσεις και τελευταία νέα από την Ελλάδα και ολον τον κόσμο Ειδήσεις τώρα στο Newskamatero

Ο «καημός» του ΣΥΡΙΖΑ και το Athens Pride

1 min read

Η αξιωματική αντιπολίτευση επιμένει εμμονικά στην υστερία του δήθεν δικαιωματισμού

Οι γκέι παραμένουν ο μεγάλος καημός του ΣΥΡΙΖΑ. Αντί να διδαχθεί από τα λάθη του παρελθόντος, η αξιωματική αντιπολίτευση επιμένει εμμονικά στην υστερία του δήθεν δικαιωματισμού, απευθύνοντας κάλεσμα για το σημερινό Gay Pride, συνεχίζοντας με αυτόν τον τρόπο να αποξενώνεται ολοένα περισσότερο από την κοινωνία και τα πραγματικά της προβλήματα.

Ειδικότερα, η ομάδα ΛΟΑΤΚΙ+ ΣΥΡΙΖΑ σε ανακοίνωσή της ανέφερε πως «το φετινό Athens Pride θα έχει χαρακτήρα διαμαρτυρίας για όλα όσα μας στερούν. Χαρακτήρα διεκδίκησης για όλα όσα μας ανήκουν. Δεν θα είναι ούτε γιορτή ούτε πάρτι. Γι’ αυτό καλούμε όλα όσα πιστεύουν σε έναν καλύτερο κόσμο να έρθουν».

Δεν παραλείπει ακόμη να αποκαλύψει τα αιτήματα που θα διατυπώσει σήμερα, τα οποία είναι «ισονομία» στον πολιτικό γάμο, «δυνατότητα τεκνοθεσίας σε όλα τα ζευγάρια», «διευκόλυνση της αναγνώρισης της ταυτότητας φύλου των τρανς και non binary ατόμων» και «προστασία των ίντερσεξ ανηλίκων, ώστε να επιλέξουν το φύλο που επιθυμούν όταν είναι έτοιμα».

Μάλιστα, επιτίθεται προσωπικά στον Θάνο Πλεύρη, αποκαλώντας τον «ακροδεξιό», λέγοντας πως «η κυβέρνηση επιλέγει να τοποθετήσει υπουργό Υγείας έναν ακραιφνώς ακροδεξιό»«τον συνήγορο υπεράσπισης των αστυνομικών που συνέπραξαν στη δολοφονία του Ζακ Κωστόπουλου, που αναβάλλει συνεχώς το πειθαρχικό τους για να μην τιμωρηθούν».

  • Δείτε την ανάρτηση – ανακοίνωση της ομάδας ΛΟΑΤΚΙ+ ΣΥΡΙΖΑ–ΠΣ:

Δημοσίευση στα Social Media

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.