ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ Europa

25 Σεπτεμβρίου 2022

Newskamatero | Ειδήσεις και τελευταία νέα

Ειδήσεις και τελευταία νέα από την Ελλάδα και ολον τον κόσμο Ειδήσεις τώρα στο Newskamatero

Ανέλαβε την ευθύνη για τα 7,8 κιλά κοκαΐνης ο σύντροφος του μοντέλου και πρώην παίκτριας ριάλιτι

1 min read

Δήλωσε «αναλώσιμος αχυράνθρωπος» και τοξικομανής

Έφοδο πραγματοποίησε το πρωί η ΕΛΑΣ σε διαμέρισμα στη Νέα Σμύρνη και εντοπίστηκαν 7,8 κιλά κοκαΐνης, αξίας περίπου μισού εκατομμυρίου! Για την υπόθεση συνελήφθησαν ο πρώην ποδοσφαιριστής Δημήτρης Ρεγγινίδης, αλλά και η σύντροφός του μοντέλο και πρώην παίκτρια του ριάλιτι Power Of Love, Έλενα Πολυχρονοπούλου.

Την απόλυτη ευθύνη για τη βαλίτσα με τα ναρκωτικά ανέλαβε ο Ρεγγινίδης, δηλώνοντας μέσω του συνηγόρου του, Σταύρου Γεωργόπουλου, πως η σύντροφός του δεν είχε ιδέα και δεν εμπλέκεται πουθενά. Δήλωσε ακόμη ότι είναι τοξικομανής.

Σε δήλωσή του ο συνήγορος του Δημήτρη Ρεγγινίδη αναφέρει:

«Ο εντολέας μου, στο πλαίσιο της εξαρτήσεώς του από τοξικές ουσίες και του χρέους που είχε απέναντι σε προμηθευτή του, υποχρεώθηκε, ως αναλώσιμος αχυράνθρωπος, να εμπλακεί μόνος του χωρίς κανέναν συνεργό στη μεταφορά της ποσότητας που κατασχέθηκε. Η συγκατηγορουμένη του δεν είχε καμία απολύτως γνώση ούτε εμπλοκή, αντίθετα ήταν αυτή που, γνωρίζοντας ότι το πρόβλημα του, προσπαθούσε να τον αποτρέψει από την επαφή με τις ναρκωτικές ουσίες».

Η υπεράσπιση της παίκτριας ριάλιτι

Επίσημη ανακοίνωσε εξέδωσε το δικηγορικό γραφείο «Παντελή Κοκοτού & Συνεργατών», που ανέλαβε την υπεράσπιση της Έλενας Πολυχρονοπούλου.

Στην ανακοίνωση αναφέρεται:

«Το δικηγορικό μας γραφείο ανέλαβε την υπεράσπιση της κυρίας Ελένης -Ευαγγελίας Πολυχρονοπούλου. Όπως δημοσιοποιήθηκε στα μέσα μαζικής ενημέρωσης, η κυρία Πολυχρονοπούλου κατηγορείται για διακίνηση ναρκωτικών ουσιών.

Τις τελευταίες ώρες παρατηρούμε ότι λαμβάνει χώρα επανειλημμένη αναφορά του ονόματος και της εικόνας της εντολίδος μας, συνοδεία πλήθους ανακριβών πληροφοριών. Δηλώνουμε ότι η κυρία Πολυχρονοπούλου θα δώσει τις αναγκαίες εξηγήσεις στις αρμόδιες και μόνο Δικαστικές Αρχές, τις οποίες εμπιστευόμαστε απόλυτα.

Καλούμε όλα τα μέσα μαζικής ενημέρωσης, να απέχουν, άλλως να αφαιρέσουν άμεσα, οποιαδήποτε άμεση ή έμμεση αναφορά του ονόματος, της εικόνας και της φωνής της εντολίδος μας, σε σχέση με οποιαδήποτε περιστατικά, για τα οποία δεν έχει ακόμη αποφανθεί η Δικαιοσύνη.

Σε διαφορετική περίπτωση η εντολίδα μας επιφυλάσσεται ρητά παντός νόμιμου δικαιώματος της»

Δημοσίευση στα Social Media