Ντροπή. Γιατρός στη Ρόδο έγδυσε τουρίστα δείτε πόσα του πήρε για επίσκεψη

Newskamatero

Ο 78χρονος Ελληνοφινλανδός τουρίστας, με οικονομική επιφάνεια, που έχει καταλύσει και φέτος σε κεντρικό ξενοδοχείο της Ρόδου με τη σύζυγο και τα παιδιά του για διακοπές, κλήθηκε να πληρώσει σε ιατρικό κέντρο 130 ευρώ για… καθαρισμό αυτιών.

Ο 78χρονος, που έχει ευαισθησία στα αυτιά απευθύνθηκε στο ιατρικό κέντρο για καθαρισμό των αυτιών του, αφού τα ένοιωθε βουλωμένα λόγω ευαισθησίας που έχει στο θαλασσινό νερό.

Σύμφωνα με την εφημερίδα «Δημοκρατική», ο θεράπων ιατρόςπροέβη σε καθαρισμό των αυτιών του, που δεν είχε διάρκεια μεγαλύτερη του ενός τετάρτου της ώρας τον παρέπεμψε στη γραμματεία, όπου τον χρέωσαν 130 ευρώ και του χορήγησαν σχετική απόδειξη για τις υπηρεσίες τους.

Ο 78χρονος, μιλώντας στην εφημερίδα, τόνισε ότι δε θα υποβάλει την δαπάνη στον ασφαλιστικό του φορέα στην Φινλανδία, καθώς κάτι τέτοιο θα ισοτιμούσε με κλοπή των αποθεματικών του.

Δημοσίευση στα Social Media

Next Post

Προσοχή! Νέος καύσωνας από Δευτέρα! Η προειδοποίηση του Τάσου Αρνιακού

(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []) push ({}); Καύσωνας φεύγει σήμερα, καύσωνας… έρχεται ξανά από Δευτέρα. Ο Τάσος Αρνιακός είναι κατηγορηματικός! Ο έμπειρος μετεωρολόγος του ΑΝΤ1 ξεκαθαρίζει πως η πτώση της θερμοκρασίας θα είναι πρόσκαιρη, αφού από Δευτέρα και κυρίως Τρίτη και Τετάρτη θα ξεπεράσει ξανά τους 40 βαθμούς. Την Κυριακή […]