ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ Europa

12 Απρίλιος 2021

Newskamatero | Ειδήσεις και τελευταία νέα

Ειδήσεις και τελευταία νέα από την Ελλάδα και ολον τον κόσμο Ειδήσεις τώρα στο Newskamatero

ΝΤΡΟΠΗ! Αφήνουν απλήρωτους τους εργαζόμενους στη Μόρια! «ΠΕΙΝΑΝΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ»…

1 min read

Κραυγή αγωνίας από τους εργαζόμενους στο Κέντρο Υποδοχής προσφύγων της Μόριας, οι οποίοι όπως υποστηρίζουν δεν έχουν πάρει μέχρι τώρα ούτε ένα ευρώ.

Σε επιστολή που έστειλαν στον δημοσιογράφο Γιάννη Συνάνη αναφέρουν:

«Καλησπέρα κύριε Συνάνη και καλή χρονιά παίρνω το θάρρος να σας γράψω γιατί θελήσουμε να βγει στη δημοσιότητα ένα θέμα που άφορα όλους τους 8μηνους εργαζομένους στο hot spot  της Μόριας. Καταγγέλλουμε λοιπόν ότι οι εργαζόμενοι 8μηνης σύμβασης μέσω κοινωφελούς εργασίας του ΟΑΕΔ δουλεύουν εδώ και 3 μήνες από το Νοέμβριο δηλαδή χωρίς να έχουν πληρωθεί καθόλου. ούτε ένα ευρώ δεν έχουν εισπράξει για τα δεδουλευμένα τους. Δουλεύουν 8ωρο κάτω από αντίξοες και ανθυγιεινές συνθήκες καθημερινά για ένα μεροκάματο των 15 ευρώ κι αυτό δεν το παίρνουν», σημειώνεται στην επιστολή.

«Σας παρακαλούμε κάντε κάτι με τη δύναμη της δημοσιότητας που έχετε πεινάνε τα μωρά μας, δεν έχουμε να πληρώσουμε τα νοίκια μας θα μείνουμε στο δρόμο. χρονιά άνεργοι για να μας πάρουν και δεν μας πληρώνουν. έστω μια προκαταβολή κάτι ευχόμαστε να δημοσιοποιηθεί το θέμα γιατί δεν μας ακούει ΚΑΝΕΙΣ ευχαριστώ», καταλήγει η επιστολή.

 

protothema.gr

Δημοσίευση στα Social Media

Αφήστε μια απάντηση