ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ Europa

[slide-anything id="72511"]
26 Απριλίου 2024

Newskamatero | Ειδήσεις και τελευταία νέα

Ειδήσεις και τελευταία νέα από την Ελλάδα και ολον τον κόσμο Ειδήσεις τώρα στο Newskamatero

Ντέρμπι ΑΕΚ – ΠΑΟΚ Χωρίς φιλάθλους Δεν πρόκειται να επιλέξουμε 1.000 «εκλεκτούς», δηλώνει η κιτρινόμαυρη ΠΑΕ

1 min read

Την απόφασή της να κρατήσει κλειστές για το κοινό τις κερκίδες του ΟΑΚΑ στο επερχόμενο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ, την προσεχή Κυριακή, γνωστοποίησε με σημερινή της ανακοίνωση η ΠΑΕ ΑΕΚ, τονίζοντας, μεταξύ άλλων, πως δεν σκοπεύει να προχωρήσει σε «διαχωρισμό» των φιλάθλων της.

Ειδικότερα, η κιτρινόμαυρη ΠΑΕ σημείωσε πως δεν θέλει να μπει σε διαδικασία να επιλέξει 1.000 «εκλεκτούς» φιλάθλους, χαρακτηρίζοντας εκ νέου «πρακτικά ανεφάρμοστη» τη σχετική απόφαση της κυβέρνησης, ζητώντας, παράλληλα, την κατανόηση του κόσμου. Υπενθυμίζεται ότι, βάσει των νέων υγειονομικών πρωτοκόλλων, που είχαν ανακοινωθεί παραμονές της έναρξης της εορταστικής περιόδου, οι ομάδες πλέον θα αγωνίζονται σε γήπεδα με την πληρότητά τους στο 10%.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΑΕΚ:

«Η ΠΑΕ ΑΕΚ ανακοινώνει ότι δεν πρόκειται να κάνει χρήση του δικαιώματος για παρουσία μόλις 1.000 θεατών στις εξέδρες και ότι ο προσεχής εντός έδρας αγώνας με τον ΠΑΟΚ, την Κυριακή 9 Ιανουαρίου, θα διεξαχθεί κεκλεισμένων των θυρών.

Παρά το γεγονός ότι πρόκειται για αγώνα υψηλού ενδιαφέροντος, η ΠΑΕ ΑΕΚ θα μείνει σταθερή στις ιδέες της, αλλά και στην άποψη που εξέφρασε θεσμικά και δεν πρόκειται να προχωρήσει ούτε σε διαχωρισμό, ούτε ακόμα σε τυχαία επιλογή μεταξύ των 16.043 κατόχων εισιτηρίων διαρκείας από σεβασμό στους φιλάθλους της, που την έχουν κατατάξει στην πρώτη θέση του πίνακα εισιτηρίων μέχρι σήμερα στο πρωτάθλημα. Για εμάς όλοι οι φίλαθλοί μας είναι εκλεκτοί, όχι μόνο 1.000 εξ αυτών.

Μας είναι αδύνατον να εφαρμόσουμε μία απόφαση την οποία από την πρώτη στιγμή χαρακτηρίσαμε ως πρακτικά ανεφάρμοστη και άδικη και ζητάμε την κατανόηση του κόσμου της ομάδας μας».

  • Δείτε την ανακοίνωση της ΠΑΕ ΑΕΚ:

Δείτε επίσης:

Δημοσίευση στα Social Media

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.