ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ Europa

[slide-anything id="72511"]
26 Απριλίου 2024

Newskamatero | Ειδήσεις και τελευταία νέα

Ειδήσεις και τελευταία νέα από την Ελλάδα και ολον τον κόσμο Ειδήσεις τώρα στο Newskamatero

Νικολάς Μαδούρο: Καταδίκασε τις προκλήσεις κατά της Ρωσίας σε συνομιλία με τον Βλαντίμιρ Πούτιν

1 min read

Τηλεφωνική επικοινωνία είχαν, την Πέμπτη (20/01), ο Νικολάς Μαδούρο και ο Βλαντίμιρ Πούτιν, με τον πρώτο να καταδικάζει τις προκλήσεις κατά της Ρωσίας, σύμφωνα με το Υπουργείο Εξωτερικών της Βενεζουέλας.

Ο Πρόεδρος της Βενεζουέλας, Νικολάς Μαδούρο, κατά τη διάρκεια τηλεφωνικής συνομιλίας με τον Ρώσο ομόλογό του, Βλαντίμιρ Πούτιν, καταδίκασε τις προκλήσεις κατά της Ρωσικής Ομοσπονδίας, όπως έγινε γνωστό την Πέμπτη (20/01).

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση του Υπουργείου Εξωτερικών της Βενεζουέλας«ο Πρόεδρος Μαδούρο εξέφρασε στον Ρώσο ομόλογό του ένα αίσθημα αλληλεγγύης της χώρας του και καταδίκασε τις εκστρατείες πρόκλησης και (απόπειρες) χειραγώγησης της Ρωσίας».

Επίσης, στην προαναφερθείσα ανακοίνωση προστίθεται το εξής: «Ο Πρόεδρος Νικολάς Μαδούρο ευχαρίστησε τη ρωσική κυβέρνηση για την υποστήριξή της στον αγώνα κατά της πανδημίας της νόσου COVID-19, με τη μορφή της προμήθειας εμβολίων και φαρμάκων που εγγυώνται την υγεία των Βενεζουελάνων».

Από την πλευρά του, ο Νικολάς Μαδούρο έγραψε σε σχετική ανάρτηση στο Twitter: «Είχα μια σημαντική τηλεφωνική συνομιλία με τον αδελφό Πρόεδρο Βλαντίμιρ Πούτιν. Ανταλλάσσουμε θέματα που σχετίζονται με την υπάρχουσα συνεργασία σε διάφορους στρατηγικούς τομείς στο υψηλότερο επίπεδο, μια σχέση που ενισχύεται από την άρρηκτη ένωση των λαών μας».

Δημοσίευση στα Social Media

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.