ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ Europa

[slide-anything id="72511"]
26 Απριλίου 2024

Newskamatero | Ειδήσεις και τελευταία νέα

Ειδήσεις και τελευταία νέα από την Ελλάδα και ολον τον κόσμο Ειδήσεις τώρα στο Newskamatero

Νέος συναγερμός σήμανε στην Ουκρανία: Εκρήξεις στο Κίεβο

1 min read

Νέος συναγερμός σήμανε σήμερα στην Ουκρανία, με διεθνή ΜΜΕ να μεταδίδουν ότι σημειώνονται εκρήξεις στην πρωτεύουσα της χώρας, το Κίεβο. 

Ο δήμαρχος Βιτάλι Κλίτσκο είπε ότι οι εκρήξεις έπληξαν την κεντρική συνοικία Shevchenkivsky της πόλης και οι υπηρεσίες έκτακτης ανάγκης σπεύδουν στην περιοχή.

Οι χάρτες των υπηρεσιών έκτακτης ανάγκης έδειξαν ότι στην πρωτεύουσα και την περιοχή γύρω από αυτήν ηχούσαν προειδοποιητικές σειρήνες για περίπου 20 λεπτά πριν από τις εκρήξεις.

Οι χάρτες των υπηρεσιών έκτακτης ανάγκης έδειξαν ότι στην πρωτεύουσα και την περιοχή γύρω από αυτήν ηχούσαν προειδοποιητικές σειρήνες για περίπου 20 λεπτά πριν από τις εκρήξεις.

Ο Ουκρανός βουλευτής Ολεξίι Γκοντσαρένκο είπε ότι πιστεύεται ότι έγιναν τρεις εκρήξεις.

Οι επιθέσεις γίνονται λίγες ώρες αφότου έγινε γνωστό ότι οι Ηνωμένες Πολιτείες βρίσκονται στη φάση της οριστικοποίησης των σχεδίων τους για την αποστολή πυραυλικών αμυντικών συστημάτων Patriot στην Ουκρανία.

Η Ουκρανία έχει ζητήσει από τους Δυτικούς εταίρους της να της στείλουν συστήματα αντιαεροπορικής άμυνας, μεταξύ των οποίων και πυραύλους Patriot, για να προστατευθεί από τους σφοδρούς ρωσικούς βομβαρδισμούς.

Αυτά τα αμυντικά συστήματα, όπως οι Patriot της εταιρείας Raytheon Technology Corp, είναι κατασκευασμένα για να αναχαιτίζουν εισερχόμενους πυραύλους.

Δημοσίευση στα Social Media

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.