ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ Europa

8 Φεβρουαρίου 2023

Newskamatero | Ειδήσεις και τελευταία νέα

Ειδήσεις και τελευταία νέα από την Ελλάδα και ολον τον κόσμο Ειδήσεις τώρα στο Newskamatero

Νέο «χτύπημα» της Όλγα Κεφαλογιάννη κατά Μητσοτάκη: Τραγικό να χάνει ένας πολίτης το σπίτι του, η 1η κατοικία πρέπει να προστατεύεται

1 min read

Την ώρα που βουλευτές και υπουργοί του Κυριάκου Μητσοτάκη κατακεραυνώνουν τον πρωθυπουργό για τα πεπραγμένα του, σε πολιτικά πηγαδάκια, η Όλγα Κεφαλογιάννη με πυγμή, τιμά την παράταξη της Νέας Δημοκρατίας και με καθαρή φωνή, διαφοροποιείται από το Μέγαρο Μαξίμου.

Η βουλευτής της ΝΔ και μέλος της Επιτροπής Θεσμών και Διαφάνειας παραχώρησε συνέντευξη για τα κρίσιμα ζητήματα στο newsbomb και την Όλγα Τρέμη, εκφράζοντας την πλήρη αντίθεσή της με τους χειρισμούς του πρωθυπουργού στο θέμα των παρακολουθήσεων και της πρώτης κατοικίας.

Η βουλευτής της ΝΔ, επεσήμανε ότι ήταν λάθος η απαγόρευση ενημέρωσης του παρακολουθούμενου που θέσπισε η κυβέρνηση το 2021 και λάθος η νέα πρόβλεψη για ενημέρωση του θύματος μετά από τριετία και εφόσον δοθεί έγκριση τον Διοικητή της ΕΥΠ και τον εισαγγελέα της υπηρεσίας πληροφοριών. Παράλληλα επεσήμανε ότι είναι σημαντική η εθνική ασφάλεια, ωστόσο, δεν πρέπει να καταστρατηγούνται θεμελιώδη ατομικά δικαιώματα και κανείς δεν μπορεί να επικαλείται απόρρητο απέναντι στην Αρχή Διασφάλισης του Απορρήτου των Επικοινωνιών.

Η Όλγα Κεφαλογιάννη, μιλώντας για την προστασία της πρώτης κατοικίας, ανέφερε ότι είναι τραγικό να χάνει ένας συμπολίτης μας το σπίτι του και τόνισε ότι η κυβέρνηση πρέπει να δώσει λύση. Υπενθυμίζεται ότι ο Κυριάκος Μητσοτάκης γύρισε την πλάτη στους πολίτες που κινδνεύουν να χάσουν τα σπίτια τους, κάνοντας λόγο για μειοψηφία. «Θα πρέπει να διασφαλίσουμε ότι η πρώτη κατοικία θα πρέπει να προστατεύεται» τόνισε η ίδια.

Μιλώντας για το θέμα της ακρίβειας, η βουλευτής της ΝΔ επισήμανε ότι πρέπει να γίνουν νέες παρεμβάσεις και έλεγχοι προκειμένου να αντιμετωπιστούν τα φαινόμενα κερδοσκοπίας.

Δημοσίευση στα Social Media

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.