ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ Europa

[slide-anything id="72511"]
28 Μαρτίου 2024

Newskamatero | Ειδήσεις και τελευταία νέα

Ειδήσεις και τελευταία νέα από την Ελλάδα και ολον τον κόσμο Ειδήσεις τώρα στο Newskamatero

Αντιπερισπασμός στο σκάνδαλο των υποκλοπών η Κιβωτός του Κόσμου!

1 min read

Σε αρκετούς σκεπτόμενους πολίτες προκάλεσε τεράστια εντύπωση η σφοδρότητα με την οποία προβάλλεται νυχθημερόν από συστημικά ΜΜΕ η υπόθεση με τις καταγγελίες για την Κιβωτό του Κόσμου. Την ίδια στιγμή που άλλες υποθέσεις όπως η συμμορία των παιδοβιαστών στον Κολωνό, έχει εξαφανιστεί από την επικαιρότητα, λες και ένα αόρατο χέρι έδωσε εντολή να αποσιωπηθεί μετά τις καταγγελίες του γνωστού ποινικολόγου Βασίλη Νουλέζα για «επώνυμους πολιτικούς και επιχειρηματίες που με λιμουζίνες προσέγγιζαν το κατάστημα του Μίχου, προκειμένου να βιάσουν το μικρό κορίτσι».

Ακόμα και θέματα ήσσονος σημασίας προβάλλονται καταναλώνοντας απεριόριστο τηλεοπτικό  χρόνο, όπως μία απόδειξη που βρέθηκε σε κάδο σκουπιδιών, έξω από την δομή της Κιβωτού στην Καλαμάτα.

Κάποιοι άλλοι, περισσότερο υποψιασμένοι, θεωρούν ότι η υπόθεση διογκώνεται προκειμένου η γνωστή για τις μπίζνες οικογένεια Μητσοτάκη να βάλει χέρι και στο συγκεκριμένο ίδρυμα το οποίο διαθέτει μεγάλη ακίνητη περιουσία. Μία ματιά στο νέο Διοικητικό Συμβούλιο του ιδρύματος, αρκεί για να πείσει αυτούς που γνωρίζουν την νεότερη πολιτική ιστορία του τόπου.

Υπάρχει όμως και η ανάγνωση της φιλοκυβερνητικής εφημερίδας το Βήμα, η οποία μάλιστα αναφέρεται στο αυριανό πρωτοσέλιδο. Σύμφωνα με την εφημερίδα λοιπόν, το θέμα της Κιβωτού έπεσε στην αρένα της επικοινωνίας και διογκώθηκε, προκειμένου να συγκαλυφθεί το σκάνδαλο των υποκλοπών!

Ουδείς βέβαια μπορεί να αποκλείσει το ενδεχόμενο να έχουν συμβεί και τα τρία σενάρια…

Άλλωστε, εάν η κυβέρνηση είχε «ειλικρινείς σκοπούς» έναντι των παιδιών της Κιβωτού, η υφυπουργός Δόμνα Μιχαηλίδου θα είχε ήδη πάει σπίτι της…

Πηγή newsbreak

Δημοσίευση στα Social Media

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.