ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ Europa

[slide-anything id="72511"]
27 Απριλίου 2024

Newskamatero | Ειδήσεις και τελευταία νέα

Ειδήσεις και τελευταία νέα από την Ελλάδα και ολον τον κόσμο Ειδήσεις τώρα στο Newskamatero

Νέες συλλήψεις για εμπρησμούς σε Μαρκόπουλο, Λέσβο και Λιβαδειά

1 min read
  • Δύο άνδρες συνελήφθησαν και κατηγορούνται για εμπρησμό από πρόθεση σε Μαρκόπουλο και Λέσβο ενώ ένας τρίτος για εμπρησμό από αμέλεια, στην περιοχή της Λιβαδειάς.

Στα χέρια των αρχών βρίσκονται τρεις άνδρες, κατηγορούμενοι για εμπρησμούς στο Μαρκόπουλο Αττικής, στη Λέσβο και στη Λιβαδειά.

Όπως μετέδωσε η ΕΡΤ, οι τρεις άνδρες συνελήφθησαν από ανακριτικούς υπαλλήλους της Πυροσβεστικής, στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας ενώ οι δύο συλλήψεις αφορούν σε εμπρησμό από πρόθεση και η τρίτη σε εμπρησμό από αμέλεια.

  • Σύμφωνα με το κρατικό κανάλι, στο Μαρκόπουλο Αττικής, ο συλληφθείς έβαλε φωτιά σε κάδο απορριμμάτων, στον παράδρομο της οδού Παιανίας προς Αττική Οδό πίσω από το νεκροταφείο, με αποτέλεσμα να επεκταθεί η πυρκαγιά σε παρακείμενο περιφραγμένο και ακαλλιέργητο αγροτεμάχιο, η οποία ευτυχώς σβήστηκε έγκαιρα από την Πυροσβεστική.

Στη Λέσβο, συνελήφθη από ανακριτικούς υπαλλήλους της Π.Υ. Μυτιλήνης ένας άνδρας, ως υπαίτιος πρόκλησης εμπρησμού από πρόθεση σε χορτολιβαδική έκταση στην Άντισσα του δήμου Δυτικής Λέσβου. Ο συλληφθείς έβαλε φωτιά σε σκουπίδια, με αποτέλεσμα να επεκταθεί και να κάψει τέσσερα δένδρα και ξερά χόρτα, προτού σβηστεί από δύναμη της Πυροσβεστικής.

Στο 2ο χιλιόμετρο Ορχομενού- Λιβαδειάς, ο συλληφθείς έβαλε κατά λάθος φωτιά σε οικόπεδό του, την οποία έσβησε ο ίδιος, αλλά παρ’ όλα αυτά του επιβλήθηκε διοικητικό πρόστιμο και αφέθηκε ελεύθερος.

Δημοσίευση στα Social Media

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.