ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ Europa

26 Μαΐου 2022

Newskamatero | Ειδήσεις και τελευταία νέα

Ειδήσεις και τελευταία νέα από την Ελλάδα και ολον τον κόσμο Ειδήσεις τώρα στο Newskamatero

Νέες συγκλονιστικές αποκαλύψεις Υπήρχε καταγγελία για κακοποίηση όταν η Τζωρτζίνα ήταν μωρό

1 min read

Πριν η Ρούλα παντρευτεί τον Μάνο  – Η έρευνα σταμάτησε χωρίς καν να εξεταστεί το κοριτσάκι

Νέες συγκλονιστικές αποκαλύψεις βλέπουν τος φως της δημοσιότητας για το θρίλερ της Πάτρας, την ώρα που η 33χρονη μητέρα Ρούλα Πισπιρίγκου, κατηγορείται για ανθρωποκτονία της 9χρονης κόρης της Τζωρτζίνας και αναμένεται να απολογηθεί τη Δευτέρα.

Σύμφωνα με την εκπομπή Live News, τον Οκτώβριο του 2014 και ενώ το πρώτο παιδί του Μάνου Δασκαλάκη και της Ρούλας Πισπιρίγκου, ήταν μόλις λίγων μηνών, άτομο από το περιβάλλον της οικογένειας απευθύνθηκε σε Οργανισμό και προχώρησε σε καταγγελία για κακοποίηση της Τζωρτζίνας. Εκείνη την περίοδο μάλιστα το ζευγάρι δεν είχε ακόμα παντρευτεί.

Σταμάτησε η έρευνα χωρίς να εξεταστεί το παιδί

Ο συγκεκριμένος Οργανισμός στη συνέχεια ενημέρωσε στις Αρχές της Πάτρας και ακολούθησε επίσκεψη κοινωνικών λειτουργών στο σπίτι της οικογένειας, για την οποία οι γονείς είχαν ενημερωθεί και η συνάντηση ήταν προγραμματισμένη.  Όταν χτύπησαν την πόρτα της οικογένειας ωστόσο, οι γονείς αντέδρασαν και έκαναν λόγο για κακοήθειες. Οι κοινωνικοί λειτουργοί αφού παρέμειναν για λίγη ώρα στον χώρο, στη συνέχεια αποχώρησαν και το αποτέλεσμα ήταν η έρευνα να σταματήσει. Δεν έγινε κανένας επιπλέον έλεγχος και καμία εξέταση από ιατροδικαστή στο μωρό.

Όπως φαίνεται οι παραλείψεις και η ελλιπής έρευνα στην υπόθεση επέτρεψαν να σημειωθεί αυτή η τριπλή τραγωδία. 

Δημοσίευση στα Social Media