ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ Europa

25 Μαΐου 2022

Newskamatero | Ειδήσεις και τελευταία νέα

Ειδήσεις και τελευταία νέα από την Ελλάδα και ολον τον κόσμο Ειδήσεις τώρα στο Newskamatero

«Ξέφυγε» ο Άδωνις: Χαρακτήρισε «σιχαμένη» την άποψη ότι δεν έπρεπε να στείλουμε στρατιωτικό υλικό στην Ουκρανία

1 min read

Άγρια επίθεση στην Ελληνική Λύση που του απάντησε «Άδωνις είσαι, ότι θέλεις λες»

Στην Επιτροπή Παραγωγής και Εμπορίου της Βουλής μίλησε ο Άδωνις Γεωργιάδης και το μέλημά του ήταν να υπερασπιστεί την απόφαση της κυβέρνησης να στείλει στρατιωτικό υλικό στην Ουκρανία. Μάλιστα προχώρησε σε άγρια επίθεση στον βουλευτή της Ελληνικής ΛύσηςΒασίλη Βιλιάρδο.

Ο κύριος υπουργός στην ομιλία του ζήτησε την… απομόνωση όσων αντιδρούν, μπλέκοντας την Επανάσταση του ’21 και τους φιλέλληνες. Είπε δε πως όσοι έχουν τέτοιες απόψεις θα πρέπει να ντρέπονται να κοιτάνε τον εαυτό τους στον καθρέφτη!

Ξεκινώντας ανέφερε χαρακτηριστικά: «Εκεί που θέλω να τοποθετηθώ με στεντορεία τη φωνή είναι στην κριτική του κ. Βιλιάρδου για τα όπλα στην Ουκρανία, που είναι και μια γενική άποψη, υπάρχει στην κοινή γνώμη δεν είναι μόνο του κ. Βιλιάρδου και στην οποία θέλω να σταθώ και να πω τη γνώμη μου. Θεωρώ ότι όσοι διακινούν αυτή την άποψη θα έπρεπε να ντρέπονται. Και όταν πηγαίνουν σπίτι τους να μην μπορούν να κοιτάνε ούτε τον εαυτό τους στον καθρέφτη. Τόσο σιχαμένη είναι αυτή η άποψη»!

Και συνεχίζοντας γιατί είναι «σιχαμένη» λέγοντας: «Είμαστε μια χώρα κ. Βιλιάρδε που πέρυσι γιορτάσαμε τα 200 χρόνια από την Ελληνική Επανάσταση. Ένα από τα κεφάλαια για τα οποία είμαστε πολύ υπερήφανοι, εγώ προσωπικά πολύ, δεν ξέρω αν εσείς και στο σπίτι σας είστε, είναι οι φιλέλληνες. Είναι αυτοί δηλαδή που ήρθανε με χρήματα, με όπλα και με αίμα και πολεμήσαν για να έχουμε εμείς ελευθερία έναντι των Οθωμανών. Πως θα κρίναμε εμείς οι Έλληνες αν διαβάζαμε σε ένα βιβλίο ιστορίας ότι οι Σουηδοί, οι Πορτογάλοι, οι Βρετανοί, οι Αυστριακοί εκείνης της εποχής είχαν έναν Βιλιάρδο στα κοινοβούλιά τους που έλεγε, σιγά μην πάμε όπλα στους Έλληνες, τρελοί είμαστε να χαλάσουμε τα λεφτά μας και τα συμφέροντά μας με τη Ρωσία. Και να το πούμε διαφορετικά: Αν αύριο μας επιτεθεί η Τουρκία στο Αιγαίο και πάει να πάρει ένα  νησί, αν εμείς είχαμε αρνηθεί να στείλουμε αμυντικό οπλισμό στην Ουκρανία για να μην προκαλέσουμε τον Πούτιν και να μην χαλάσουμε τα συμφέροντα τα οικονομικά με τη Ρωσία, θα είχαμε κανένα ηθικό δικαίωμα να κατηγορήσουμε τον οποιονδήποτε Ευρωπαίο γιατί δεν θα έστελνε όπλα να πολεμήσουμε τους Τούρκους;».

Σύμφωνα με την άποψή του θα έπρεπε σύσσωμη η βουλή να λέει να στείλει και άλλα όπλα στην Ουκρανία, γιατί αυτό δηλώνει η ελληνική ιστορία! Και ζήτησε να απομονωθούν χωρίς έλεος οι φωνές που λένε ότι δεν έπρεπε να σταλούν όπλα στην Ουκρανία, επιμένοντας ότι πρέπει να ντρέπονται όσοι διακινούν τέτοιες απόψεις, που προσβάλουν τον πυρήνα της αξίας του Ελληνισμού!

Δημοσίευση στα Social Media