ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ Europa

[slide-anything id="72511"]
8 Μαΐου 2024

Newskamatero | Ειδήσεις και τελευταία νέα

Ειδήσεις και τελευταία νέα από την Ελλάδα και ολον τον κόσμο Ειδήσεις τώρα στο Newskamatero

Νέα καταγγελία για AstraZeneca: “Η μητέρα μου πέθανε πέντε ημέρες μετά τον εμβολιασμό της”

1 min read

Νέα καταγγελία για το εμβόλιο της AstraZeneca έρχονται από τον Ασπρόπυργο. Τι καταγγέλλει ο γιος μιας 61χρονης.

  • Ακόμη μια καταγγελία για το εμβόλιο της AstraZeneca είδε το φως της δημοσιότητας με έναν άνδρα να δηλώνει πως η μητέρα του από τον Ασπρόπυργο πέθανε λίγα 24ωρα μετά τον εμβολιασμό της με το εν λόγω σκεύασμα.
  • Μιλώντας στο STAR, ένας άνδρας κατήγγειλε πως την 31η Μαρτίου, η μητέρα του, μια 61χρονη γυναίκα άφησε την τελευταία της ανάσα, πέντε ημέρες μετά τον εμβολιασμό της με το εμβόλιο της AstraZeneca.
  • «Είναι κρίμα. Μια χαρά εργαζόταν, πήγαινε στη δουλειά της. Μου έχουν κοπεί τα γόνατα» ανέφερε.

Η ίδια είχε λάβει το εμβόλιο στις 27 Μαρτίου στο Κέντρο Υγείας Ασπροπύργου, με τον γιο της να λέει πως η μητέρα του «είχε νικήσει τρεις φορές τον καρκίνο» και να εκτιμά πως ο θάνατός της οφείλεται στο συγκεκριμένο σκεύασμα.

Όπως είπε, η μητέρα του μετά τον εμβολιασμό της δεν ένιωθε καλά και ο ογκολόγος της την παρέπεμψε να δει έναν πνευμονολόγο, ενώ η ακτινογραφία θώρακος που έκανε ήταν πεντακάθαρη, ενώ και το τεστ για κορονοϊό που είχε κάνει ήταν αρνητικό.

Ο γιος της την έψαχνε και δεν μπορούσε να επικοινωνήσει μαζί της, με τον ίδιο να καταγγέλλει: «Την πήρα τηλέφωνο και δεν το σήκωνε» ενώ τελικά την βρήκε στον καναπέ του σπιτιού της, χωρίς τις αισθήσεις της.

«Είχε σβήσει», ανέφερε χαρακτηριστικά ο άνδρας.

Όπως αναφέρεται, η γυναίκα είχε θρομβοφιλία και έπαιρνε αντιπηκτικά φάρμακα, ενώ είχε ενημερώσει τόσο τους γιατρούς όσο και τον ΕΟΔΥ.

«Πιστεύω ήταν το εμβόλιο. Ο γιατρός που την εμβολίασε έχει κάνει την κίτρινη κάρτα στον ΕΟΦ» σημείωσε ο νεαρός, ενώ κατέληξε: «ο ογκολόγος της έχει ζητήσει ιστολογική και τοξικολογικές. Έχω και το χαρτί της νεκροψίας, που λέει πως πιθανόν έμφραγμα να είναι η αιτία».

Δημοσίευση στα Social Media

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.