ΝΔ Διεγράφη ο Χρήστος Σκαλούμπακας μετά από χυδαίες αναρτήσεις

Newskamatero

Εκτός αξιωματικής αντιπολίτευσης ο Χρήστος Σκαλούμπακας εξαιτίας χυδαίων αναρτήσεων στα social media

Διεγράφη από τη Νέα Δημοκρατία ο Χρήστος Σκαλούμπακας, καθώς προκάλεσε σωρεία αντιδράσεων με τα σχόλια που δημοσίευε σε μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Επρόκειτο για σχόλια που περιείχαν απειλές εναντίον των πολιτικών αντιπάλων της ΝΔ, εμφυλιοπολεμική ρητορική αλλά και χυδαίες εκφράσεις.

Σε απόφαση που υπογράφει ο Γραμματέας της ΝΔ, Λευτέρης Αυγενάκης, αναφέρεται ότι αποφασίζει «την διαγραφή του κ. Σκαλούμπακα Χρήστου του Παναγιώτη από μέλος του Κόμματος, καθώς και την απώλεια των δικαιωμάτων και αξιωμάτων που απορρέουν από αυτήν».

Το συγκεκριμένο θέμα είχε αναδείξει η δημοσιογράφος Έλενα Ακρίτα μέσω του Facebook. Μάλιστα τον είχε υποχρεώσει κατά το παρελθόν να της ζητήσει δημόσια συγγνώμη, για υβριστικούς χαρακτηρισμούς σε βάρος της. Ο Χρήστος Σκαλούμπακας σε αναρτήσεις του έγραφε μεταξύ άλλων: “Ότι δεν σας έκανε ο πατέρας μου το 47 – 48, θα σας κάνω εγώ ανθελληνικά καθίκια”. Παράλληλα, απειλούσε με χυδαίο τρόπο τι θα πράξει στους πολιτικούς του αντιπάλους όταν «έρθει ξανά η Δεξιά».

«Εσείς στη ΝΔ να χαίρεστε το εγγεγραμμένο μέλος σας Χ. Σκαλούμπακα με παλαιά και νέα τουιτ παρόμοιου ύφους και ήθους. Έχει φωτογραφηθεί τόσο με την κομματική του ταυτότητα όσο και με τον Αδωνι της καρδιάς σας. Ωραίο μήνυμα περνάει προεκλογικά, όχι;».

Δημοσίευση στα Social Media

Next Post

Τσίπρας κατά δανειστών Τους άνοιξε η όρεξη μετά τις ευρωεκλογές - Έφτασαν στο σημείο να ζητούν μέχρι και απολύσεις στο Δημόσιο

Σήμερα κάποιοι έφτασαν στο σημείο να θέσουν ακόμη και ζήτημα απολύσεων συμβασιούχων στο Δημόσιο» τόνισε έξω από το Μαξίμου ο Πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας. Όπως είπε χαρακτηριστικά «είχαν να εγείρουν ζήτημα απολύσεων στο Δημόσιο από το 2014 τότε που υπουργός Διοικητικής Μεταρρύθμισης ήταν ο Κυριάκος Μητσοτάκης. Ο ελληνικός λαός πρέπει να γνωρίζει την αλήθεια. […]