ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ Europa

[slide-anything id="72511"]
19 Μαρτίου 2024

Newskamatero | Ειδήσεις και τελευταία νέα

Ειδήσεις και τελευταία νέα από την Ελλάδα και ολον τον κόσμο Ειδήσεις τώρα στο Newskamatero

Μυτιλήνη: Μετανάστης επιχείρησε να ουρήσει σε ασθενοφόρο και γρονθοκόπησε διασώστη Δείτε το σχετικό βίντεο:

1 min read

Την καταγγελία έκανε ο πρόεδρος των εργαζομένων του ΕΚΑΒ – Το περιστατικό συνέβη ενώ στο ασθενοφόρο βρισκόταν και μια έγκυος

Ένα πραγματικά απίστευτο περιστατικό συνέβη το απόγευμα της Παρασκευής μέσα σε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, το οποίο μετέφερε έγκυο από το hotspot της Μόριας στο Νοσοκομείο Μυτιλήνης.

Σύμφωνα με τον πρόεδρο των εργαζομένων του ΕΚΑΒ Πιέρρο Χρόνη, οι διασώστες πήγαν στο hotspot μετά από αίτημα γιατρών του ΚΕΕΛΠΝΟ που ζήτησαν εκτός από την έγκυο να πάρουν μαζί τους και έναν μετανάστη ληθαργικό.

Κατά τη διάρκεια της διαδρομής, σύμφωνα με την καταγγελία, ο ληθαργικός μετανάστης άνοιξε τα κουμπιά από το παντελόνι του και μπροστά στην έκπληκτη γυναίκα και τον διασώστη προσπάθησε να ουρήσει μέσα στο ασθενοφόρο.

Ο διασώστης προσπάθησε μάταια να τον συγκρατήσει και έτσι ο οδηγός του ασθενοφόρου ακινητοποίησε το όχημα ανοίγοντας την πίσω πόρτα προκειμένου να βοηθήσει το συνάδελφό του. Δεν πρόλαβε, όμως, να μπει στο όχημα αφού ο μετανάστης του επιτέθηκε και τον τραυμάτισε με γροθιά στο πρόσωπο.

Οι διασώστες του ΕΚΑΒ ζήτησαν αμέσως βοήθεια και στο σημείο έφτασε ένα ακόμα ασθενοφόρο μαζί με περιπολικό της αστυνομίας με τη βοήθεια των οποίων τόσο η έγκυος όσο και ο ταραξίας μετανάστης μεταφέρθηκαν στο Νοσοκομείο.

Στο νοσοκομείο μεταφέρθηκε και ο οδηγός του ΕΚΑΒ, ο οποίος αφού του παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες έφυγε για το σπίτι του, όπου θα παραμείνει για τρεις ημέρες μακριά από τα καθήκοντά του.

Οι εργαζόμενοι στο ΕΚΑΒ Μυτιλήνης, όπως τονίζει ο κ. Χρόνης, έχουν κατ’ επανάληψη διαμαρτυρηθεί για τις βίαιες συμπεριφορές που αντιμετωπίζουν από τους μετανάστες, αλλά και τους κινδύνους που ελοχεύουν.

Πηγή: lesvosnews.gr

Δημοσίευση στα Social Media

Αφήστε μια απάντηση

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.