ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ Europa

1 Απριλίου 2023

Newskamatero | Ειδήσεις και τελευταία νέα

Ειδήσεις και τελευταία νέα από την Ελλάδα και ολον τον κόσμο Ειδήσεις τώρα στο Newskamatero

Μπάχαλο με την απαγόρευση Τα κυβερνητικά μπρος-πίσω για το take away – Τα μάζεψε το υπουργείο: «Δεν ισχύει από σήμερα αλλά από αύριο

1 min read

Αναστάτωση και μπερδέματα έχει προκύψει με τις αποφάσεις της κυβέρνησης όσων αφορά το take away, καθώς το υπουργείο Ανάπτυξης ήρθε ανασκευάσει τον υπουργό του τον Άδωνι Γεωργιάδη και τις δηλώσεις του για την απαγόρευση που δεν θα ισχύσει από σήμερα!

Πρόκειται για ακόμη ένα πισωγύρισμα της κυβέρνησης που δείχνει ξεκάθαρα ότι δεν ξέρουν ούτε οι ίδιοι τι θέλουν να πετύχουν με αυτά τα μέτρα που χρησιμοποιούν. Το μόνο που καταφέρνουν είναι να υπάρχουν τεράστιες επιπτώσεις στην οικονομική και κοινωνική ζωή της Ελλάδας και των πολιτών της.

Τελικά διευκρινίζεται πως η απαγόρευση δεν ισχύει σήμερα, αλλά από αύριο Κυριακή, και το επόμενο Σαββατοκύριακο, ποιος είναι όμως ο πραγματικός λόγος για να μην ξεκινήσει από σήμερα η απαγόρευση, ή τι πρόκειται να αλλάξει μέχρι αύριο ή μέχρι το επόμενο Σαββατοκύριακο.

Αναλυτικά τα όσα αναφέρει το υπουργείο

Αύριο, Κυριακή 7 Φεβρουαρίου και το Σαββατοκύριακο 13 & 14 Φεβρουαρίου απαγορεύεται μόνο στις περιοχές Αττικής, Θεσσαλονίκης & Χαλκιδικής η διαδικασία παραλαβής από το κατάστημα (take away) από τις επιχειρήσεις εστίασης, σύμφωνα με την απόφαση της επιτροπής των λοιμωξιολόγων.

Η πώληση καφέ μέσω της διαδικασίας take away απαγορεύεται και από τις επιχειρήσεις αρτοζαχαροπλαστείων, φούρνων και λοιπών επιχειρήσεων που η πώληση καφέ δεν αποτελεί κύρια δραστηριότητα. Η υπηρεσία παράδοσης κατ’ οίκον (delivery) θα λειτουργεί κανονικά.

Εξυπακούεται ότι κατά τις προαναφερθείσες ημέρες επιτρέπεται η διαδικασία παραλαβής από το κατάστημα (take away) από τις επιχειρήσεις εστίασης στις υπόλοιπες περιοχές της χώρας, ενώ από την Δευτέρα 8 Φεβρουαρίου έως και την Παρασκευή 12 Φεβρουαρίου στο σύνολο της επικράτειας.

Δημοσίευση στα Social Media

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.