ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ Europa

29 Μαρτίου 2023

Newskamatero | Ειδήσεις και τελευταία νέα

Ειδήσεις και τελευταία νέα από την Ελλάδα και ολον τον κόσμο Ειδήσεις τώρα στο Newskamatero

Συγκεντρώσεις σε Αθήνα – Θεσσαλονίκη ενάντια στα πρόστιμα και τις διώξεις [Βίντεο]

1 min read

Συγκέντρωση διαμαρτυρίας πραγματοποιούν αυτή τη στιγμή στην πλατεία Συντάγματος οργανώσεις της Αριστεράς, με αίτημα το δικαίωμα στις κινητοποιήσεις, διαμαρτυρόμενοι για τα πρόστιμα σε διαδηλωτές.

«Μαζί στον αγώνα, μαζί στην υπεράσπιση» ανέφερε το σχετικό κάλεσμα, «υπερασπιζόμαστε το δικαίωμα για κινητοποιήσεις».

Οι διαδηλωτές ζητούν απόσυρση όλων των κατηγοριών των διαδηλωτών, διαγραφή των εξοντωτικών προστίμων. Ακόμη, εναντιώνονται στο νόμο που απαγορεύει τις διαδηλώσεις και διαμαρτύρονται για «την ποινικοποίηση της πολιτικής-κινηματικής δράσης».

Συγκέντρωση πραγματοποίησαν και στην Πλατεία Αριστοτέλους, στην Θεσσαλονίκη μέλη της εξωκοινοβουλευτικής Αριστεράς. Οι συγκεντρωμένοι διαμαρτυρήθηκαν για τα πρόστιμα που επιβλήθηκαν την 17η Νοεμβρίου κατά την εφαρμογή μέτρων για τον περιορισμό του κορωνοϊού.

Συγκεκριμένα, περίπου 150 άτομα, μεταξύ αυτών μέλη φοιτητικών συλλόγων και του αναρχικού χώρου, φώναξαν συνθήματα κρατώντας πανό με μηνύματα που ανέγραφαν μεταξύ άλλων «Η τρομοκρατία δε μας σταματά, απόσυρση των διώξεων, των προστίμων και των απαγορεύσεων».

Αλλά και στην πόλη των Ιωαννίνων πλήθος κόσμου συγκεντρώθηκε, προκειμένου να διαμαρτυρηθεί για το δικαίωμα στον αγώνα, αλλά και για τις διώξεις και τα πρόστιμα σε όσους συμμετείχαν στις πορείες.

Φωνάζοντας συνθήματα και κρατώντας πανό μέλη αριστερών παρατάξεων αλλά και φοιτητικών συλλόγων διαμαρτυρήθηκαν ενάντια στις διώξεις σε βάρος όσων είχαν πραγματοποιήσει πορείες.

Δημοσίευση στα Social Media

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.